2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045692 بازدید | 684478 پست
سلام خیلی خوشحال شدم حتما مثبته❤❤❤منم روز دوازده بی بیم مثبت شد😘

عزیزم کدوم مرکز انجام دادی؟ اهدایی خودت بردی یا از مرکز گرفتی؟ دکترت کی بود؟ ممنون میشم اگه اشکالی نداشت جواب بدی راستی اگرم اشکالی نداره میشه بگی بخاط چی تخمک گرفتی. دارم راجع به اهدایی تحقیق میکنم که اگه کارم به اونجا رسید اطلاعات داشته باشم. هر چند راه زیادی تا راضی کردن همسرم دارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند روز بعد از تخمک کشی پریود شدی؟

عزیزم منم هایپر شدم 

اصلا نگران نباش 

من فقط دوغ میخوردم روزی دوسه لیوان اونم چون شکمم بزرگ شده بود نمیتونستم خوب غذا بخورم تخم مرغ اصلا نخوردم چون حالت تهوع میداد بهم 

دکتر برا من ۱۲ تا انوکسا نوشت و یه آمپول دیگه هم بود 

تقریبا ۴ یا ۵ روز طول کشید خوب شدم بعدشم زود پریود شدم منم حجم ادرارم خیلی کم شده بود ولی چقد حس خوبیه وقتی دوباره حجم ادرارت خوب میشه 😅حس سبکی داره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مرضی جون سلام گلم  شما تو بارداری جاروبرقی میکشیدی ؟ چقدر تقریبا کار میکردی تو خونه مثل قبل ؟ ...

سلام خواهر گلم، عزيزم من بخاطر دیسک کمرم حتی قبل از بارداری هم جاروبرقی شاااید یکی دو بار تو 3 سال ازدواجم کشیدم، شوهرم خییییییلی کمک حالم تو خونه خییییییلی، بعدش من اول بارداری آنفلوآنزا H1N1گرفتم، نابود شدم، بعدش کلیه هام پیلونفریت شد، 4 تا سنگ دفع کردم، دو بار بستری شدم، بعدشم که بخاطر پیچ خوردگی شدید عصب های دستم، عمل CTS دست راست انجام دادم، بخاطر همین مشکلات اصلاً شوهرم نمیزاره فعالیت کنم، تازه یکی دو هفته س آرامش دارم و بدون مشکل هستم، تجربه‌های خییییییلی بدی تو بارداری داشتم ولی خداروشکر فقط از بابت زنان مشکلی نداشتم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خانما شما هم انتقال که دادین توی مانیتور رحم رو دیدن بعد جنین هارو انتقال دادن یا نه فقط از طریق سون ...

عزبزم با سونو رحم رو میبینن بعد انتقال میدن، روش عمق رحمم که با انداره گیری که قبلا کردن طبق اون انتقال میدن که دیگه از سونو استفاده نمیشه کلا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرضی جون سلام گلم  شما تو بارداری جاروبرقی میکشیدی ؟ چقدر تقریبا کار میکردی تو خونه مثل قبل ؟ ...

گلی اینم بگم وقتهایی حالم خوب بود همه کار میکردم، اصلاً حساسیتی نداشتم، بخدا چند بار ماشینمو شستم، بجز جاروبرقی، همه کار کردم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
بچه ها، من هم باید وارد سیکل ivf شم. این ماه iui کرده بودم که امروز آزمایش دادم منفی شده. دکتر گفته ...

اگه منفی شدی باید شیاف رو قطع کنی تا پریود بشی، میتونی توی پریودی همون اول تا سوم بری پیش دکترت ببینه بدنت آمادگی داره برای شروع ای وی اف یا نیاز به استراحت و یه سری داروها داری قبلش

انشاالله هرچه زودتر نتیجه بگیری عزیزم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستان ...یه سوال داشتم ممنون میشم جوابم رو بدید...مدته نزدیکی روی از اس پرم تاثیر میزاره؟واقعی ...

بله عزیزم تأثیر داره 

عجب جواب بامزه ای. کلی خندیدم مرضی جون. راستی کی ساک نی نی رو آماده میکنی؟ یه قرآن کوچولو هم تو جیب ...

لیلا جون خیلی وقت آماده ش کردم از ذوق 😍😍😍

اینو نزاشتم ولی چشم حتماً میزارم فراموش کردم، مرسی که گفتی، من 29 م وقت عمل دارم به امید خدا 

سلام دوستان من از دیروز ال دی و چند تا قرص دیگه رو شروع کردم. فقط الان شک افتادم که بدنم آماده آی وی ...

سلام اره حتما آماده میشه...حتما قرص فرتیل سی ام بخر و قرص ویتامین دی و ای هم بخور خیلی خوبن برای آماده سازی رحم...

لیلا جون خیلی وقت آماده ش کردم از ذوق 😍😍😍 اینو نزاشتم ولی چشم حتماً میزارم فراموش کردم، مرسی که ...

به امید خدا و دل خوش دخمل تیرماهی رو بغل بگیری. انشالله سایه این مرد مهربون بالا سر تو و دخملی همیشه باشه. امیدوارم یه وقتی ساک نوه ات رو آماده کنی 😍😍😍😍

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها، من هم باید وارد سیکل ivf شم. این ماه iui کرده بودم که امروز آزمایش دادم منفی شده. دکتر گفته ...

معمولا از همین ماه دوباره برات شروع نمیکنن یه وقفه یک یا دوماهه ایجاد میکنن...شما با دکترت تماس بگیر حتما و بهشون بگو که جنابت منفیه ازشون بپرس بهت میگن کی بری پیششون برای کارای ای وی اف خیال خودتم راحت میشه اینطوری...

من تازه اومدم تو جمعتون.. میدونم نباید ناامید باشم. اما خیلی دلم شکسته. امروز همش با خودم فکر میکردم جواب iui مثبته. انقدر گریه کردم که سرم درد گرفته. هنوز هم به همسرم نگفتم. تا الان این ورژن ناامید و دلشکسته خودم رو ندیده بودم. اینهمه بی انرژی، اینهمه بی حال.. از آمپولهای ivf وحشت دارم، از تخمک کم، از هایپر شدن، از انتقال، از روز آزمایشش. احساس میکنم قلبم تحملشو نداره. از الان به روزی فکر میکنم که رفتم جواب آزمایش ivf رو گرفتم و منفی شده. وای خدا، من خیلی ناامیدم.. از صبح ذره ای از درد دلم کم نشده....