2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045383 بازدید | 684462 پست
درست مثل ما ،منم میترسم برم رویان و همین مراحل برام تکرار بشه و آخرش بگن اهدایی،تازه ما با تهران ۱۰ ...

از خدا می خوام شما خیلی زود نتیجه بگیری وخیلی راحت باردار بشی.توکل به خدا هیچ وقت خودتون رو بادیگران مقایسه نکنید شاید تقدیر و سرنوشت برای شما بهتر رقم خورده باشه انشاالله خیلی زود صاحب فرزندانی سالم و صالح بشی.مثبت فکر کن شما تلاشت رو بکن بقیش روبسپر به خدا.

به نطر منم بی بی چک درست خیلی کم پیش میاد خطا نشون بده،شما علائمی داشتی بعد از انتقالت؟

بله درسته 

تخمدانام تیر میکشید و زیر دلم‌میگرفت 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان ماهک جون من دیروز رفتم مطب دکترم برای کارهای بیمه ام بهم گفت تو 20 روز بعد از انتقالت برو آزما ...

داروهات چیه؟ شاید می خواد برات اچ سی جی شاید بهت بده بخاطر اون‌گفته

من فکر میکنم شما و الی دوقلو باردارین که بی بی چکتون زود مثبت شد

نمی دونم سارا جونم از ۹انتقال بی بی شون مثبت شد ولی یه گل پسر دارن ایشالا هر چی هست خیر باشه🤗

براي بچه اول خيلي از مراكز انجام نميدن ولي شايد بعضي از دكترها انجام بدهند بايد بپرسيد . ولي من خودم ...

سلام عزیزم.تبریک میگم برای وجود یه فرشته کوچولوی دیگه ای که خدابهتون هدیه داده.حس میکنم خیلی دلتون پاکه وخدادوستون داره.یه آرامش خاصی از نظرهایی که میدید میگیرم.لطفا برای من وهمه ی دوستان منتظر دعا کن.خیلی خسته ودرمونده شدم.😔😔😔

داروهات چیه؟ شاید می خواد برات اچ سی جی شاید بهت بده بخاطر اون‌گفته

نه نمیخواد بهمhcgبده من داروها روزی دوتا  امپول پروژسترون و دوتا قرص استرادیول شبی یه دونه asaقرص فولیک اسید با امپول زیر جلدی کلگزان 

نه نمیخواد بهمhcgبده من داروها روزی دوتا  امپول پروژسترون و دوتا قرص استرادیول شبی یه دونه asaق ...

نمی دونم والا چون دوتا همیشه از میدن یکی برای روز ۱۴ و یکی برای روز ۱۶ انتقال