2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045398 بازدید | 684464 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خدا می خوام شما خیلی زود نتیجه بگیری وخیلی راحت باردار بشی.توکل به خدا هیچ وقت خودتون رو بادیگران ...

ممنون عزیزم،انشالله شما هم به زودی زود مامان بشی،توکل به خدا 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
درست مثل من منم یدونه فرش اصلن امیدی ندارم 

توکل به خدا، انشالله نتجیه میگیرید. اولین بار pgd میشوم. سرچ کردم متوجه شدم مربوط بررسی ناهنجاری جنین قبل از لانه گزینی هست. میتونم بپرسم چرا انجام دادید؟ جنین ها میکرو بودن؟ بلاست بودن یا سه روزه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اخه من نزدیکای پریودیمم پا درد دارم به خاطر اون میترسم میگم نکنه نشده و علایم قبل پریم اومده

علائم بارداری خیلی شبیه به پریودی ایشالا پری نمیاد میره ۸ماه دیگه میاد 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم ۱۸ تومن برای یه دونه جنین ؟یا یه نی ؟کدوم مرکز بودید ؟

یه دونه بلاست.مرکز اصفهان

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
اره عزیزم تانل ،شستشوی اسپرم،هزار تا ازمایش دیگه فقط تو مرکز مشتاق اصفهان دادیم

جواب آزمایش تانل برای شما درست بود؟ آخه تانل برای اسپرم با تعداد پایین درست درنمیاد.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چرا مصرف کرد ولی....چندماه هم تحت نظر طب سنتی بودیم ولی بی فایده بود.بنظرم با این روحیه  که شوه ...

عزیزم طب سنتی چ مدت پیش رفتید؟ طب سنتی چیکار کردین؟