2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045691 بازدید | 684478 پست
چه جالب من دیروز رفتم گفت ۱۹ هفته و یک روز  اولین روز آخرین پریودت چندم بود  اگه جواب سل ...

۲۶ بهمن اولین روز آخرین پری بود و طبق سونوی ان تی باید امروز ۱۹ هفته ۱ روز باشه،،،  وزن جنینتون چقدره؟؟؟ 

نگرانم چون اگه تو بارداری برطرف نشه بعدش همش باید بچم بره سونو بشه،  جواب سلفریم خوب بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید پلکتازی یعنی چی؟ 

تو سونو آنومالی جلوی کلیه نوشته، تو اینترنت خوندم یعنی مشکل در کلیه بچه که باید مادر مرتب تو بارداری سونو بشه تا اندازش بزرگتر نشه و بعد از تولد بچه هم تو سه روزگی باید بچه سونو بشه و مشکل انسداد ادرار براش ایجاد میشه،،،  دیگه باید ببرم جواب پیش دکتر ببینم اون چه توضیحی بهم میده

سلام به همه خانومای گل ...من دیروز با یه خانومی اشنا شدم ...میگفت ۴ بار تا حالا ای وی اف کرده ...دوب ...

دکتر نصر تعریف زیاد شنیدم 

کاش همه دوستان از تجربیاتشون از اون جا بگن 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
 بار اول سه روزه انتقال دادم که منفی شد.دفعه های بعد هم هیچکدوم بلاست نشدن. از طرفی یبار هم یه ...

عزیزم حق داری بخدا، درکت میکنم واقعا سخته

من جنین دارم ولی خب اینم مثل قبلیاست حتما😕

یعنی چون جنیناتون بلاست نمیشن بهتون گفتن اهدایی؟ منم همین مشکل رو دارم ولی به من نگفتن، تازه دکترم گفت اگه خدایی نکرده این سری نشد سریع میبرمت تو سیکل پانکچر با یه روش جدیدتر ازت جنین میگیرم

بالاخره یا تخمک مشکل داره یا اسپرم که جنین ضعیف میشه باید اینو پیدا کنن نه بگن اهدایی

کجا میری شما؟ تهران هستی؟ من همدان میرم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره باید میدادیم از بینی بود ببین میگن خون بدرد نمی خوره از بینی درسته یکم اذیت شدم ولی اشکال نداره ...

میگن از هرچی بترسی سرت میاد واقعا همینه😅 این سری هم خراش دارم هم تست کرونا، خدا خودش کمکم کنه😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اگه خفیفه نگران نباش ...سونو یا آزمایش دیگه ای واست ننوشت ..راستی آنومالی رنگی رفتی ؟

فعلا الان از سونو اومدم خونه چند روز دیگه آزمایش خون غربالگریم آماده بشه باهم ببرم دکتر ببینم چی میگه،  تا الان اکو قلب و سلفری انجام دادم،،،  والا عکسهای سونو که سیاه سفیده فقط تو یکی از عکسها چندتا نقطه رنگی هست

۲۶ بهمن اولین روز آخرین پری بود و طبق سونوی ان تی باید امروز ۱۹ هفته ۱ روز باشه،،،  وزن جنینتون ...

منم ۲۶ بهمن اولین روز آخرین پریودیم هست و طبق سونو دیروز الان ۱۹ هفته و دو روز هستم وزنش ۲۹۵

بسپار به خدا و دلتو قرص کن عزیزم انشالله که شما جزء اون ۶۰ درصدی هستی که تو طول بارداری بهبود پیدا میکنه  

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
تو سونو آنومالی جلوی کلیه نوشته، تو اینترنت خوندم یعنی مشکل در کلیه بچه که باید مادر مرتب تو بارداری ...

اصلا استرس نگیر تو بارداری عزیزم 🌺هیچی نیست

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
جنین دارم فعلا ولی دوست دارم از نو با ی دکتر دیگه پانکچر کنم

به امید خدا عزیزم❤❤❤ به نظر منم مجدد پانکچر کنی بهتره بالاخره اون جنینارو داری ولی ذخیره تخمدان روزبروز ممکنه کمتر بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فعلا الان از سونو اومدم خونه چند روز دیگه آزمایش خون غربالگریم آماده بشه باهم ببرم دکتر ببینم چی میگ ...

خداروشکر که سلفری خوب بوده پس جای نگرانی نیست  انشالله نی نی هم خوبه 

برا منم عکسها سیاه و سفیده عزیزم ولی میخواستم برم همونجاییکه غربالگری اولیه رو انجام دادم  دکترم گفت برو اینجا که هم سونوش رنگیه و هم دقیقتره 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
منم ۲۶ بهمن اولین روز آخرین پریودیم هست و طبق سونو دیروز الان ۱۹ هفته و دو روز هستم وزنش ۲۹۵ بسپار ...

خیلی ممنونم عزیزم،  التماس دعا،،  آخه برای خواهر زادمم بعد از تولد یه مشکلی پیش اومد که خواهرم سالها بچه شو میبرد دکتر و میاورد بعدشم دیگه حاضر نشد بچه دومم بیاره از بس استرس و سختی کشیده بود، چشمم خیلی ترسیده چون از نزدیک دیدم که بچه مشکل داشته باشه چطور میشه با این شرایط اقتصادی هم بعید میدونم بتونم بعد تولدش از کارم بیام بیرون و بالاسرش باشم،  خداکنه و دعا کنید مشکل تو همین بارداری برطرف بشه