2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
عزیزم، منم جنینامو رشد که میدن خیلی ضعیف میشن اصلا به بلاست نمیرسن همشم منفی شدم تاحالا، مثلا سه روز ...

بار اول سه روزه انتقال دادم که منفی شد.دفعه های بعد هم هیچکدوم بلاست نشدن.

از طرفی یبار هم یه اهدایی بلاست گرفتم اونم نشد از الان نگرانم که با این همه هزینه چی قراره سرم بیاد؟؟؟

ناشکری نمیکنم ولی بخدا خسته شدم ۲۹سالم ولی روحیه م صد سال پیر شد.....دعام کنید شما باز خودتون جنین دارین من باید چند وقت تو نوبت اهدایی هم باشم

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
گلم مرسی که راهنماییم کردی..والا من نگران همه چیز هستم دوس دارم هرکاری انجام بدم تا جواب مثبت بگیرم. ...

باشه هم اشکالی نداره به اون میزان، گفتم که فقط نباید زعفرون دم کرده خالص بخوری، من خودم مربا درست میکنم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای منم تا فهمید آی وی اف هستم کلاً یه طور دیگه شد رفتارش ، من یه بار رفتم انومالی که گفتن دکتر مرب ...

عزيزم کی گفته بهترین زمان 18 هفتگی؟؟؟؟ 

اتفاقاً بهترین زمان 20 تا 22 هست، تا 22 هفته و 6 روز وقت داری 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرضی جون خداروشکر که بیست روز دیگه گل دخترتو بغل میکنی....چقدر به نظر من زود گذشت ...انگار همین دیرو ...

ممنونم خواهر گلم، آرزو میکنم تک تک تون به آرزوی دلتون برسید، بخدا من همیشه میگم خدایا هیچ زنی رو از نعمت مادر شدن محروم نکن، الهی آمین 

خانوما من ي مشکلي برام پيش اومده روز ده قرص ال دي هستم نميتونم ادامع بدم برا انتقال بنظرتون ميتونم س ...

عزيزم قرص ال دی رو اگه قطع کردی هورمون هات بهم میریزه و صددرصد لکه بینی پیدا میکنی، تا آخرش بخور ولی اگه نمیخوای نرو برای انتقال، اینجوری سر موقع پریود میشی 

ممنونم خواهر گلم، آرزو میکنم تک تک تون به آرزوی دلتون برسید، بخدا من همیشه میگم خدایا هیچ زنی رو از ...

مرضی‌جون

شمااطلاعی‌ازسیستم‌ایمنی‌بالا‌دارید..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

سلام .ازهمه دوستانی که برای مثبت شدن انتقالم دعا کردن ممنونم .انشاء الله باخبرای خوب  بیام وشادیمو با خواهرای گلم تقسیم کنم.ببخشید صفحات زیاد بود نتونستم تک به تک تشکر کنم

مرضی‌جون شمااطلاعی‌ازسیستم‌ایمنی‌بالا‌دارید..

نه عزیزم متأسفانه 

ازمایش هم عالیه.خیالت راحت باشه. منم روز هشتم نهم مثبت شد بی بی چکم.خیلی مبارکتون باشه.😍 من و پسر ...

ساراجون خداروشکر حالت بهترشده عزیزم

مهراد کوچولو چطوره؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ساراجون خداروشکر حالت بهترشده عزیزم مهراد کوچولو چطوره؟

سلام عزیزم خوبی؟ پسر گلت خوبه؟ نفسی میگم تو اطلاعاتی در مورد صندلی غذا داری؟ بنظرت کاربردی؟ 

نه عزیزم همدانم😶😶😶 راستی شما جنین داری برای انتقال یا میخوای پانکچر بشی دوباره؟

جنین دارم فعلا ولی دوست دارم از نو با ی دکتر دیگه پانکچر کنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزيزم قرص ال دی رو اگه قطع کردی هورمون هات بهم میریزه و صددرصد لکه بینی پیدا میکنی، تا آخرش بخور ولی ...

باشه ممنون عزيزم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
اره باید میدادیم از بینی بود ببین میگن خون بدرد نمی خوره از بینی درسته یکم اذیت شدم ولی اشکال نداره ...

چجوري با دماغ انجام ميشه عزيزم؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...