2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
عزیزم هر روز کباب برگ میخورم  تخم مرغ اب پز سفیده بستنی دلستر معجون مغزیجات لیدی میل اما اثر ...

ای بابا حالا خودت رو ناراحت نکن عزیزم 

انشاالله تا روز زایمان به ۳کیلو میرسه 

ببین یه تایپیک خوندم که خانوم تو ۳۱هفته نی نیش ۱۸۰۰ بود چند وقت پیش دنیا اومد با وزن ۳۸۵۰ ماشالله 

انشالله هفته های آخر خوب رشد میکنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان نشاسته بخورم کمک میکنه به لانه گزینی؟انروز انتقال داشتم

اگه مستعد یبوست نیستی بخور 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از رویان راضی بودید؟مشکلتون چی بود ؟

از پروسه میکرو و سونوهاش راضی بودم خصوصا راهنماییها و توضیحات بعد از سونو ماماها خیلی خوب بود هر چند سونوهاش خیلی شلوغ بود ولی راستش  از دکتر همسرم راضی نبودیم ازخود عمل  آی یو آی هم راضی نبودم چون ده دوازده نفرو با هم میخوابوندن و انجامش میدادن ☹ و لی حداقل  میکرو یکی یکی میرفتیم تو اتاق و خود دکتر اشرفی انجام میداد

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ایول درسته منم آزادشو همین قیمت گرفته بودم.. 😁چقدر رفته بودم تو فکر خدا خیرت بده گفتی. ولی خیلی نا ...

فداااات عزیز دلم. انشالله که به زودی میوه هایی شیرین مهمون دلت بشن عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
از پروسه میکرو و سونوهاش راضی بودم خصوصا راهنماییها و توضیحات بعد از سونو ماماها خیلی خوب بود هر چند ...

دکتر همسرتون کی بود عزیزم؟ما هم رویان تشکیل پرونده دادیم ،دکترش سجادی ،الان مردد شدم نمیدونم برم رویان یا ابن سینا یا مام،براتون سخت نبود که هربار پیش یه دکتر ویزیت بشید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ماشالله عزیزم انشاالله سالم و به موقع بغلش کنی  خیلی خوبه که اضافه وزن پیدا نکردی  میرم ...

فدااااات عشقم، ان شاء الله خودتم دختر گلت رو بسلامتی بغل کنی، 🌹🌹🌹

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم هفته ۳۱ وزنش ۱۶۰۰ مشکل اینا با تغذیه بهتر روند رشد کاهش داشته و خیلی لاغر دور شکمش دو هفته ع ...

گلم نگران نباش، تجربه نشون داده بچه های لاغر، وزنگیری بهتری دارن، فقط بگو خدایا سالم باشه، چاقی و لاغری درست میشه عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ای بابا حالا خودت رو ناراحت نکن عزیزم  انشاالله تا روز زایمان به ۳کیلو میرسه  ببین یه تا ...

دقیقاً همینطوره لیانا جان، ماه آخر بیشترین وزنگیری رو داره

سارا جون اينقدر به خودت استرس وارد نكن ، باور كن بچه ها هم كاملا متوجه استرس ما بزرگترها ميشن ، من ه ...

باشه عزیزم

ای جانم..مبارک باشه نی نی جدید.به سلامتی و دل خوش بغل بگیریش 😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

عزیزان کسی هست همسرش ناباروری داشته باشه؟ و مشکلش خیلی خیلی حاد باشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ای بابا حالا خودت رو ناراحت نکن عزیزم  انشاالله تا روز زایمان به ۳کیلو میرسه  ببین یه تا ...

گلم تو نمیدونی هزینه آمنیوسنتز چنده الآن؟ متأسفانه هم عروسم بعد از 13 سال طبیعی خدا بهش بچه داد، حالا ان تی 4، تیغه بینی هم دیده نشده، سلفری داده منتظر جواب هستیم، لیانا خییییییلی ناراحتم، غم سنگینی روی دلم، خوشحالی اومدن دخترم رو ازم گرفته 😢