2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم من بارداری قبلیم که انتقال دادم تا ۴روز استراحت بودم مایعات زیاد میخوردم یعنی کلا از قبل ...

مرسی مهربون من از موج مثبت و جوابت...الهی که همیشه دلت شادو خندون باشه....بازم مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه، پسر من دیروز بدنیا اومد. خیلی دوست داشتم زایمان طبیعی داشته باشم ولی نشد و سزارین شدم. ...

عزیزم😍😍😍 مبارک باشه خوش قدم و خوشنام باشه انشاالله❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرسی لیانا جون.کاش اطرافیانمم مثل شما مهربون بودن 😔 انقدر تنها موندم و خودم کارامو کردم حال روحی و ...

سارا جون اينقدر به خودت استرس وارد نكن ، باور كن بچه ها هم كاملا متوجه استرس ما بزرگترها ميشن ، من هر روزي كه خودم آروم باشم و صبح سرحال از خواب بيدار بشم بچه هام هم هيچ اذيتي ندارن و كار خودشون رو ميكنند ولي اگر يك كمي نا آروم باشم اونها هم اصلا با من همكاري نميكنند ، پس الان كه به پسرت هم داري شير ميدي سعي كن خودت رو آروم كني و بدنت رو تقويت كني .

حتما هم براي عفونت بخيه پيش خود دكترت برو خودش بايد جوابگوي كارش باشه .

منم.اصلاا گرمی نخوردم.بهم گفتن.نخوریا بچت زردی میگیره😕بعدها فهمیدم ک.چ اشتباهی کردم  همین.نخو ...

دقیقا👌👌👌👌

اصلا ربطی به هم ندارن گرمی و زردی، بعد توصیه کارشناسی می کنن

واقعا حجم شیر با گرمیجات عالی بالا میره 

برای شروع مجدد درمان چه دکترایی رو پیشنهاد میدین اینکه جنین شناس هم خوب باشه،من مرکز رویان جهاد دانشگاهی قم رفتم ولی حین انتقال دکتر مانیتور سونوگرافی نداشت از این ور داد میزد نگاه کنید انتقال انجام شد یا نه و یه نفر از اتاق دیگه داد میزد انجام شد

ممنونم عزیزم..همیشه جوابات آرومم میکنه😌 خودمم حس میکنم طبیعی باشه..آخه از خیلی وقته ترشح دارم و یه ...

فدات گلی، ان شاء الله به سلامتی زایمان کنی سر موعدش 😍😍😍❤️❤️❤️❤️

فقط گلم این توصیه هایی که به بچه ها میگم انجام بده 

مثلا راحت گرمی بخور، خصوصا بعد از زایمان

توپ و حسابی به خودت برس قبل و بعدش، شیره انگور و رازیانه و کاچی حسابی شیر میارن

اگر دوست داری شیر خودت رو بدی(که بهترین کار هست) حتما از الان با انجمن حمایت از شیر مادر در تماس باش و پیج شون رو ببین 

پیج دکتر ظریفی رو فالو کن و تمام پست هاش رو ببین تو این فرصت چند هفته که مونده 

برای جلوگیری از افسردگی بعد از زایمان عالیه این موارد که گفتم، و جلوی اظهار نظرهای غیر کارشناسی میتونی راحت بایستی و لذت ببری از بچه داریت😍😍😍😍

وااای😀😀😀😀 لیانا جوووون اصلا حواسم به تیکرت نبود..خداروشکر 😃 ان شالله به خوشی این دوران رو بگذ ...

قربونت بشم 😂😂😂

بله ان تی احتمال به دختر ملوس داد 😍💓😍

انشاالله گل پسرارو سالم بغل کنی 

دعا کن تا آخرش واسم خوب پیش بره به خاطر تجربه یه زایمان قبلی استرس دارم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی جواب دادی .گلم انوکسا نوشته زیر بیست وپنج .پروژسترون زیر سی .من هردوشو توکمد نگه داشتم .دکتردار ...

اره عزیزم همون تو دمای منزل خوبه باشه من همیشه میزاشتم داخل کشو کمد از دکترمم پرسیدم همینو گفت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم بابت دعای خیرت. اره شنبه میرم ببینم چی میگه

حتما برو خبرشو به ما هم بده گلم 

عزیزم امروز روز یازدهممه از پریروز میزنم کمرنگ بود امروز پررنگ تر شده ...نمیدونم چیکارکنم هر ازمایشگ ...

من جات باشم سونو‌ میرم اخه دقیق تره دیگه 

حتما واژینال برو 

باشه عزیزم الان زنگ میزنم بپرسم اخه فردا تعطیله 😢😢😢این ازادشدن تخمک خیلی مهمه ؟ اگه ازادنشده باشه ...

باید بعد آزاد شدن استفاده کنی الان برو سونو میگه اندازه فولیکول چنده احتمال داره ۱۳یا ۱۴سیکل آزاد بشه 

لیاناجون زنگ زدم بهمن گفتن جوابش شنبه اماده میشه ۹ساعت باید ناشتا باشم مگه ازمایش ال اچ ناشتایی میخو ...

ااا ناشتایی میخواد نمیدونستم 

من میگم برو سونو بهتره