2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045868 بازدید | 684487 پست
بچه ها توروخدا اونایی که تهرانن اسم دکتراشونو بگن من الکی هزینه نکنم مخصوصا اونایی که جواب گرفتن ورا ...

عزیزم نمیدونم قبلاً بهت گفتم یا نه. من از دکترم‌ خیلی راضی بودم و هستم، از آی‌وی‌اف باهاش شروع کردم تا زایمان.

دکتر فاطمه بختیاری قلعه

مطبش توی پاسداران هست و کارهای تخمک کشی و انتقال رو توی کلینیک نیکان انجام میده.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما امروز مطب دکتر بودم گفت فردا باید آمپول gcsf بزنم یعنی خودش تزریق میکنه تو رحمم این آمپولا چی ...

هم ضخامت رو میبره بالا هم درصد بارداری رو بالا میبره 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
عزیزم نمیدونم قبلاً بهت گفتم یا نه. من از دکترم‌ خیلی راضی بودم و هستم، از آی‌وی‌اف باهاش شروع کردم ...

خداروشکر خدانینیتو برات نگه داره

ممنون گلم خیلی لطف کردی🌹🌹🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم شما دفعه سوم و چهارم که تو نیکان انتقال داشتی میدونی گرید جنیناتون چی بود؟؟؟

عزیزم من الان خونه خودم نیستم و واقعاً کیفیت جنینهایی که برام انتقال دادن رو یادم نیست. کلاً ۸ تا جنین فریز داشتم که، ۲ تا رو بار سوم و ۳ تا رو بار چهارم انتقال دادم. انشاالله اوضاعم رو به راه بشه و برم خونه خودم حتماً چک میکنم بهت میگم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم من الان خونه خودم نیستم و واقعاً کیفیت جنینهایی که برام انتقال دادن رو یادم نیست. کلاً ۸ تا جن ...

عزیزاز۳تاش چندتاش برات گرفت؟

دکترای قبلیتونم خانم بختیاری بودن یاعوض کردی بااین دکترجواب گرفتی؟

خدایابه امیدخودت🌺

سلام‌‌مهربونا..

میگم‌‌به‌نظرتون‌سیکل‌انتقال‌پشت‌سرهم‌باشه‌خوبه‌یافاصله‌‌

بیفته‌بهتره؟

سری‌قبل‌براثراستفاده‌استرادیول‌‌‌‌که‌هورمون‌استرژون‌میبره‌بالا

تورحمم‌پولیپ‌‌‌کوچیک‌‌‌پیداشد..آیاپریودبشم‌این‌پولیپ‌میره؟

من‌میخام‌‌قبل‌انتقال‌آزمایش‌ایمنی‌وانعقادی‌بدم‌..

آیااکسی‌ازهزینش‌خبرداره‌چقدرهس؟

بعدش‌ممکن‌ایمنی‌بدن‌بالایاپایین‌بشه..آخه‌اون‌سری‌به‌دکترم

گفتم‌میگه‌یه‌بچه‌داری‌‌،‌پس‌‌بچه‌اولت‌چطوری‌شده😐

آزمایش‌تیروئید‌چی؟من‌اونسری‌فقط‌t4‌روداده‌بودم..

ببخشیدطولانی‌شد..به‌نظرتون‌چه‌کارهایی‌انجام‌بدم‌‌که‌ایشالله

سری‌‌بعدمثبت‌بشم..من‌فقط‌۲بسته‌جنین‌دارم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
وای بمیرم برادلت 😔😔😔😔 بسپاربه خدا انشاله درست میشه🙏🙏🙏

خدانکنه‌عزیزم..

اینم‌سرنوشت‌ماهست‌دیگ

عمرمون‌تومطب‌این‌دکترهامیگذرونیم‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اسمش سمانه بود دوقلو باردار شد دیگه نیومد تاپیک

اره سمانه درسته دوقلو  آفرین 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷