2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684486 پست
خانوما یه سوال...چرا قبل انتقال دیفرلین داده به من؟؟؟ مگه پریودو تاخیر نمیندازه؟ بعد چرا به من گفت پ ...

مریض کی هستین شما؟ 

برا خاموش کردن تخمدانه که دیگه وقتی داری انتقال میدی،تخمکی نداده باشی

خواهش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازنین جان ممنون بابت توضیحاتت عزیزم ...راستش منم خیلی به دسته دکتر اعتقاد دارم ....همین که با وضو ب ...

خواهش میکنم عزیزم ...من دوماه بعد سقطم رفته بودم پیش دکتر کلا روال کارش اینطوریه ویزیت اول آزمایش برای خودمو همسرم نوشت وعکس رنگی وازمایش اس پرم بعد که جوابارو بردیم درمانو شروع کرد ...نه اصلا کاری نداره که برای چی تعیین جنسیت میخوای فقط به شوخی گفت توکه سالمی با پولت یه هفته برو تفلیس خوش بگذرون بعد بیا اقدام کن وطبیعی بچه بیار که شوهرمن گفت نه ماتصمیممون جدیه ...شماتهرانی؟ 

مریض کی هستین شما؟  برا خاموش کردن تخمدانه که دیگه وقتی داری انتقال میدی،تخمکی نداده باشی

مذسی از جواب...دکتر طاهری ابن سینا...پس واسه چی باید منتظر باشم پریود شم اگر خاموش بشه که پریود نمیشم

آره من چون ذخیره تخمدانم بالا هست و پلی کیستیکم دکتر گفت نمی خوام تخمدانت خیلی بهش فشار بیاد از دوز ...

خدا بزرگه گلم امیدت به خدا باشه انشاالله با جنین های زیاد خستگی از تنت بیرون میره ..زخیرت چند بود گلم به غیر از سینال دارو چی دیگه داشتی ؟چون منم زخیرم ۶.۹و پلی کیستیکم 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
مذسی از جواب...دکتر طاهری ابن سینا...پس واسه چی باید منتظر باشم پریود شم اگر خاموش بشه که پریود نمیش ...

تخمک نمیدی ولی دیواره رحم ریزش میکنه گاها، البته خیلی ها کامل پرید هم نمیشن بعدش

بستگی به رحم و وضعیت تخمدان شخص داره، ولی هستن کسایی که اینو میزنن و پرید نمیشن

در کل میزان خونریزی رو هم کمی کمتر میکنه

خواهش 
ماهک جان موقعدبرگشتنت به خونه چی؟ راه رفتی؟ چطوری برگشتی؟خونتون پله داره؟

اره تا ماشین که راه رفتم نه خونمون طلقه ۱۱ هستش😁😁با آسانسور رفتم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم جنین شناسه بهمن کیه؟من تعریف جنین شناس ابان رو خیلی شنیده بودم ...شاید بهمن از لحاظ ازمایشگاهی ...

جنین شناس بهمن دکتر حسینی جدا هست منم تعریف جنین شناس آبان رو خیلی شنیده بودم ولی دکتر گفت اون رفته از ابان (البته من اسمشونو نمیدونستم الانم نمیدونم جنین شناس ابان کیه )  و الان بهمن برای پی جی دی بهتره ...اره عزیزم هنوز انتقال ندادم حدود ۲۲تومن شده  من چون سقط کرده بودم ازمایشاتم یکم گرون شد ۱و۴۰۰ ازمایشم شد ..امپول هم گونال اف میزدم که دونه ای ۴۲۰ میگرفتم اوناهم گرون بودحدود ۶تومن داروهام شد روز پانکچر هم ۲و۸۰۰ هزینه کورتاژم شد بخاطر اینا یکم بیشتر شده هزینم سه بار هم دارو گرفتم سیکل انتقالم کنسل شده واز عید به اینور فقط هزینه سونو ویزیت بیشتر از ۱ونیم شده 😐😐😐انتقال هم گفتن حدود ۲ونیم با ازمایش کرونا حدود ۳تومن میشه فکر کنم ...البته من جنینام کمه برای ۵تا جنین اولی که بخوان پی جی دی کنن ۵تومن گرفتن جنینای بعدی دونه ای ۵۰۰ میگیرن ....بازم سوالی داشتی درخدمتم عزیزم راستش ثنین جونو بعصی دوستان میگن روش دکترم خوب نیست ولی من امید دارم وخودمو سپردم دستش ایشالا نتیجه بگیرم اتفاقا دیروز یه خانومی بود جنین اهدایی گرفته بود اونم کل روند انتقالش مثل من بود فقط اون روزی ۳تا استرادیول داشت که من ندارم وشنبه اونم انتقال میدن براش 

واییی عزیز دلم خیلی خیلی بهت تبریک میگم کل صفحاتو گشتم تا به این عکس برسم.امید زندگیه واسه من دیدی گ ...

مرسی عزیزم اره واقعا اول خدا بعدم با دعای شما دوستای خوبم‌روز ۸ انتقال بودم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود