2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
فعلا‌که‌خدابه‌مانگاهم‌نمیکنه.. ۴سال‌‌‌دارم‌این‌دراون‌درمیزنم...خستم‌خیلییی

ناراحت نباش عزیزدلم خدا خیلی بزرگه هرچند خودمم جای تو بودم الان آروم نبودم ولی امیدوارم خیلی زود باردار بشی خیلی سخته این همه امپول این همه دردسر بکشی به امید مثبت شدن همه چی رو تحمل کنی یدفعه بشه منفی نمیدونم چی بهت بگم آروم بشی فقط از خدا میخوام که خودش آرومت کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربون تو برم مهربونم ممنونم  میگم مامان ماهک یه سوال داشتم من تو برگه های عمل که کردم تو هزینه ...

ااا والا من شنیدم ۵ روزه رو می کنن شاید انجام دادن که نوشتن باز مرضی جون بیاد میگه بهتون

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنونم از همه دوستای گلم من که هنوز باورم نمیشه مثبته اخه خیلی زود بود روز 6انتقال ایشالله که ازمایش ...

مبارکت باشه عزیزم ولی چه دلی داشتی زود زدی.من تا خودروز ازمایش جرات ندارم والا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دفعه اولت بود عزيزم؟ مشکلتون چي بود؟

مشکلمونم‌معلوم‌نیس‌‌چیه

من‌خودم‌تنبلی‌خیلی‌خفیف‌دارم..

شوهرمم‌نمونش‌خوب‌بود..

دفعه‌اولم‌بود

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزيزم جنين فريز نداري؟ مرکزتو عوض کن 

دوتا توی مرکز الزهرای رشت دارم 

۳تا ابن سینا 

۲تا رویان

ولی اصلا دوست دارم دوباره پانکچر شم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشاالله خیره  استرس نداشته باش

عزیزم سونو شدم دکتر هاش سی جی داد امشب بزنم از فردا پروژسترونو شروع کنم صخامتمم دیروز ۱۰ بود امروز شده ۱۲ 😞شوهرم میگه مثل دلار همچنان داره میره بالا  😁😁😁😁😁دکتر گفت پروزسترون ثابت نگهش میداره نمیذاره بالاتر بره چهارشنبه هم دوباره میرم دکتر شنبه ایشالا انتقال بدم...که اگه خدا بخوادو همه چی خوب پیش بره 

ای جونم خدا حفظش کنه نه نداریم ولی شوهرم گفت بریم هردو رو انجام بدیم

چه خوب....خداروشکر نتیجه گرفتی عزیز دلم.شما در مورده این که اگه پی جی دی کنی مشکلی برا جنین پیش میاد یا نه تحقیق کردی؟

اره عزیزم میدونم ماها سردرنمیاریم که من خودم شه شنبه رفتم یه دستور دارویی دادن امروز رفتم عوضش کردن ...

حالا خوبه دوستانی هستن مثل شما و بقیه کمک کنن وگرنه دکترا امیدی بهشون نیست😖

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم