2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
عزیزم برای انتقال با سونو چیکار کردن؟ یکمی از نحوه انتقالت میگی لطفا..چطوری بود؟ بردنت اتاق عمل؟ چطو ...

۳ نفر بودیم خوابوندنمون رو تخت مثل معاینه سونو رو گذاشتن رو شکممون و انتقال دادن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
وای لیانا ی گفتم نزار منفی میشه ناراحت میشی گفتم این بی بی چک ۳۰ تومن خریدی از این حساساست بزار خلاص ...

بابا گل پسر ماشاءالله، قند عسل ماشاءالله 

مبارکت باشه عزیزم ولی چه دل و جرأتی داشتی اینقدر زود زدی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه عزیزم 💓💓💓💓 قسمت همه منتظرا  تبریک میگم

لیانا یکی دیگه از بچه های تاپیک بود خییییییلی زود گذاشت بی بی چک، نمیدونم روز چهارم بود فکر کنم، مثبت شد، یادت نمیاد کی بود؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
بابا گل پسر ماشاءالله، قند عسل ماشاءالله  مبارکت باشه عزیزم ولی چه دل و جرأتی داشتی اینقدر زود ...

وای خیلی همش به خودم میگفتم ناراحت نشو اگه منفی شد ولی سریع دوخط شد

تو یه دوره ۳هفته

خيليم خوبه افرين اميدوارم ني ني هاي تپلي بياري 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
وای خیلی همش به خودم میگفتم ناراحت نشو اگه منفی شد ولی سریع دوخط شد

ماهک جون شما همسرت موافق بود؟من همسرم مخالفه😔میگه اگه تو بخوای میام ولی میدونم دوس نداره....میگه بیا نذر کنیم طبیعی ایشالا اون چیزی که میخوای میشه ولی من از ریسکش میترسم ...اخه ای وی افم تا خدا نخواد نمیشه که فرقی با طبیعی نداره...

آره بهترم ممنون ....عههه ...آدم  استرسی میشه کههه .. میگم کیفیت جنینای شما چی بود؟؟

خدارو و شکر که یهتری، منم دیگه گفتم هر چی خدا بخواد، بهم گفتن از 12 تا جنین 5 تا با کیفیت a داری و 7 تا هم b

ممنونم از همه دوستای گلم من که هنوز باورم نمیشه مثبته اخه خیلی زود بود روز 6انتقال ایشالله که ازمایشمم مثبت شه ببخشید درست بلد نیستم اینجا ریپلی کنم مرسی از تک تک تبریکاتون 

من داروهام فرتیل سی ام بود و ویتامین د و استرادیول و اسپرین و فولیک بعد از انتقالم ویتامین ای اضاف شد و شیاف و امپول پروژسترون و امپول انوکسا من علایمم این بود که دیشب تب خیلی زیاد داشتم و یکم درد که گفتم امروز تست بزنم اخه تبم خیلی زیاد بود لک و اینام خداروشکر تا الان نداشتم 

ماهک جون شما همسرت موافق بود؟من همسرم مخالفه😔میگه اگه تو بخوای میام ولی میدونم دوس نداره....میگه بی ...

اره عزیزم ما هردومون دوست داشتیم اخه ما برای اینکه سالمم باشه اینکترو کردیم چندتا بچه داری؟