2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
ثمین جون سلام...مامان شدی؟ ما باهم انتقال داشتیم تقریبا پیارسال

سلام عزیزم آره یادمه شمارو.نه والا .

شما چطور مامان شدی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مامان ماهک جان تبریک میگمممم.انشا ا... صدای قلبشو بشنوی و بعد نه ماه بغلش کنی و لذتشو ببری عزیزم.برا ...

مرسی عزیزممم ایشالا همتون به خواسته دلتون میرسین تا ازمایش ندم و قلبشو نبینم استرس دارم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم ایشالا یه دوقلو ناز بیاد تو دلت

فدات ايشاللع با دعاي خيرشما

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
سلام عزیزم آره یادمه شمارو.نه والا . شما چطور مامان شدی؟

عزيزم جنين فريز نداري؟ مرکزتو عوض کن 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
سلام ثمین جان خوبی  شما چی کار کردین دیگه انتقال ندادین؟؟

سلام عزیزم نه دیگه .والا دیگه نه وقتشو داشتم نه حوصلشو.مادرمم سی سی یو بستریه امروز کلا ضربانش قطع شد احیاش کردن قبلشم همش در حال دکتر بردنش بودم خودمو یادم رفته بود .

شانسم نداریم خدا به ما هم معجزه نشون بده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم نه دیگه .والا دیگه نه وقتشو داشتم نه حوصلشو.مادرمم سی سی یو بستریه امروز کلا ضربانش قطع ش ...

چند سالته عزيزم

نه این آزمایش ذخیره تخمدانه ..در هر صورت باید تخمک کشی بشیحالا اگه ذخیرت پایین باشه که کلیم به نفعت ...

سلام علیکم خواهر .شما دقیقاکجا تشریف داری اصلا سراغی از ما نمیگیریا .چیکار کردی با بچه مچه,هات؟

ااا خیلی خوبه به فال نیک بگیر 

قربون تو برم مهربونم ممنونم 

میگم مامان ماهک یه سوال داشتم من تو برگه های عمل که کردم تو هزینه هاش نوشته هیچینگ لیزر بنظرتون برام انجام دادن یاالکی پولشو گرفتن؟ آخه جنین دوروزه رو هیچینگ میکنن؟ 

عزیزم انشالله خدا یه بچه سالم و صالح بطور طبیعی میده بهت و حسابی غافلگیرت میکنه برای خدا هیچ کاری ند ...

فعلا‌که‌خدابه‌مانگاهم‌نمیکنه..

۴سال‌‌‌دارم‌این‌دراون‌درمیزنم...خستم‌خیلییی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنونم از همه دوستای گلم من که هنوز باورم نمیشه مثبته اخه خیلی زود بود روز 6انتقال ایشالله که ازمایش ...

مبارکت باشه عزیزدلم اگه جنینت 5 روزه بودن خیلی زودم نیست میشدن 11 روز  انشا الله به خوشی بغلشون کنی عزیزدلم جنینت فریز بود یا فرش؟ 

اخه درست نمیگن .من سری قبل دیرتر رفتم دکترم گفت خب دو روز قبلتر موعدت میومدی.الان دیره .منکه نمیدونم ...

اره عزیزم میدونم ماها سردرنمیاریم که من خودم شه شنبه رفتم یه دستور دارویی دادن امروز رفتم عوضش کردن خودمون سپردیم دست دکترا اوناهم اگه انصاف داشته باشن بخاطر پولی که میگیرن باید مسئول باشن متاسفانه کوتاهیی میکنن