2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم ممکن این ۸ تا اصلا جنسیتی که میخوای در نیاد؟ یا خودشون از ابتدا مثلا y رو وارد تخمک میکن ...

عزیزم راستش اینو خودمم نمیدونم که اس پرم هارو شستشو دادن که جنسیت خاصی رو وارد تخمک کنن یانه ....از ۸تا ۵تاجنین شد دخیره تخمدانمم ۲.۸ دهم بود 

اهان من روز ۱۲ ضخامتم ده بود همچنان داره بالا میره 😞ایشالا مثبت میشی عزیزم خیلی به خودت برس 

نازنین امروز میری دکتر ؟؟

کاش تو پریودی زعفرون و کاچی خورده بودی که دیواره رحمت حسابی ریزش میکرد

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم راستش اینو خودمم نمیدونم که اس پرم هارو شستشو دادن که جنسیت خاصی رو وارد تخمک کنن یانه ....از ...

نه عزیزم شست شو نمیدن من پرسیدم میگن اصلا چنین چیزی نمیشه شانسی هست 

ببین اینجوریه از شما تخمک میگیرن از آقاتون اسپرم این دو تا رو با هم لقاح میدن به فرض شما 10 تا تخمک ...

ولی تو ای یو ای اس پرم هارو شستشو میدن اونایی که ضعیفترن ازبین میرن واون قوی تر ها رو تزریق میکنن ای وی اف رونمیدونم 

دوستان من تهران نیستم این پروسه از تخمک کشی تا انتقال چند روز طول میکشه؟ 

بستگی به روشی که واست انتخاب میکنند داره واسه من 13 روز شد

اخه من پارسال قبل اینکه بارداربشم دکتر گفت آی یو ای کنم همچینکاری انجام میدن 

اره آی یو آی انجام میدن ولی موفقیتش زیاد نیست 

نازنین امروز میری دکتر ؟؟ کاش تو پریودی زعفرون و کاچی خورده بودی که دیواره رحمت حسابی ریزش میکرد

اره عزیزم نشستم تومطب ...هم کاچی خوردم هم زعفرون ولی نمیدونم چرا این شکلیه سریع صخامتم میره بالا با اینکه استرادیول هم نخوردم ...مطب خیلی شلوغه فک کنم ۳به بعد نوبتم بشه ببینم دکتر چی میگه ایندفعه 

اره عزیزم نشستم تومطب ...هم کاچی خوردم هم زعفرون ولی نمیدونم چرا این شکلیه سریع صخامتم میره بالا با ...

انشاالله خیره 

استرس نداشته باش

نه عزیزم شست شو نمیدن من پرسیدم میگن اصلا چنین چیزی نمیشه شانسی هست 

عزیزم وقتی جنین تشکیل شد یعنی بعد از لقاح...اون جنین رو یکی از سلولاشو واسه تعیین جنسیت بر میدارن و بررسی میکنن...مثلا شما 10تا جنین داری ممکنه همه اش پسر باشه یا فقط یکیش پسر باشه...توی ای وی اف اینطوری تعیین جنسیت انجام میشه

فدات بشم این دوروزو چطور به خودم برسم ؟ فک کنم دیگه کاری ازدستم برنمیاد

همونکه مامان ماهک میگه فرنی با نشاسته درست کن بخور روز انتقالتم یا حلیم بخور یاکله پاچه بذار بدنت قوی باشه ایشالا کنجدات میچسبن به دلت 😘😘😇