2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046088 بازدید | 684498 پست
به نظرم جا داره پررنگ تر بشه  خیلی کار سختیه  به نظرم امروز عصر یه سونو بیرون برو حالا ک ...

اره منم فکر میکنم پررنگ تر میشه حالا عصر برم سونو اگه ازادشده باشه از فردا باید پروژسترون استفاده کنم

اره منم فکر میکنم پررنگ تر میشه حالا عصر برم سونو اگه ازادشده باشه از فردا باید پروژسترون استفاده کن ...

نازنین‌‌جان‌بری‌سونو‌بهتره

اگه‌آزادم‌نشده‌باشه..میدونی‌فولیکول‌به‌چندرسیده‌ودرحال‌آزاد

شدن‌هست‌یانه...

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم از دستگاه سونوگرافی استفاده نمی کنند که ای کاش بکنند من طول لوله های رحمم خیلی بلنده

روز چند طول رحم رو اندازه میگیرند ؟؟

خیلی درد داره؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نازنین‌‌جان‌بری‌سونو‌بهتره اگه‌آزادم‌نشده‌باشه..میدونی‌فولیکول‌به‌چندرسیده‌ودرحال‌آزاد شدن‌هست‌یان ...

باشه عزیزم عصری میرم ببینم چی میشه بخدا خسته شدم ازصب دارم زنگ میزنم عجب گیری کردما 😣😣😣

سلام بچه ها میگم مگه dfiاگر بالا باشه وطبیعی باردار بشی احتمال نقص وجودداره؟یعنی نقص بچه به dfi ربط ...

عزیزم تواینیستا سرچ کن بیمارستان صارم.انگلیسی بنویس البته.بعد فالو کن.لایو میذارن کلا هرسوالی داری جواب میدن درموردdfi خیلی توضیح میدن و خیلی تاکید دارن روش.دیشب هم لایو گذاشته بودن اگه اینیستات به روز رسانی شده باشه تا۲۴ساعت میتونی بری ببینی 

سلام من امروز ساعت دو پری شدم امروز روز اول حساب میشه وباید فردا امپولامو بزنم ؟

من ساعت ۶پریود شدم روز اول حساب نشد

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
دوستان قرار باز مطب دکترا تعطیل بشن?توروخدا اگه چیزی شنیدین بگین

من از مرکزم پرسیدم گفتم من امپولامو شروع میکنم یهو مرکزو تعطیل نکنن گفت نه مابهداشتی کار میکنیم از همه هم قبل از شروع سیکل ازمایش میگیریم از وزارت بهداشت هم دستور کارمونو صادر کردن ....حالا باز نمیدونم ولی مطب شخصی رفتم برام انجام بدن تو همون مرکزمونم عملم میکرد ولی گفت اجازه ی ای وی اف به ما نمیدم فعلا تا بعد از کرونا ...

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
نازنین جون آزمایشگاه بیمارستان بهمن فکر کنم الان بدی صبح جوابش رو بدن باز بزن بپرس چون خودم یه آزمای ...

لیاناجون زنگ زدم بهمن گفتن جوابش شنبه اماده میشه ۹ساعت باید ناشتا باشم مگه ازمایش ال اچ ناشتایی میخواد نمیدونستم 

از دکترت پرسیدی ؟ به نظرت باید شنبه امپولامو شروع کنم ؟

اره رفتم همونروز دکتر گف فردا بیا امروز حساب نیس.حالا تو بازم بپرس

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...