2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
ممنونم لیانا جون..اره دوقلو ان.. عطسه که میکنم ترشحی ندارم..قبلا مثلا نیم ساعت مینشستم.بعد که میخوا ...

خب خوبه عطسه هم مثل سرفه میمونه پس خداروشکر کیسه اب نیست 

ولی به دکترت بگو کلا تو بارداری ترشحات خیلی خیلی زیاد میشه منم الان اینطوریم 

انشاالله دوقلوهات سالم و به موقع بیان بغلت عزیزم 💙💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام به همه، پسر من دیروز بدنیا اومد. خیلی دوست داشتم زایمان طبیعی داشته باشم ولی نشد و سزارین شدم. ...

خداروشکر عزیزم قسمت همه منتظرا بشه 

تبریک میگم  انشاالله همیشه شاد باشین 😘😘😘😘💙💙💙💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا که مثبته  منم می خوام فردا بی بی بذارم ولی می ترسم

نداجان‌منم‌میترسم‌بی‌بی‌بزارم

احتمالا‌جرات‌نکنم‌بندازم..‌چون‌اگه‌نشون‌نده‌.پام‌نمیکشه‌برم‌آزبدم..

همون‌شنبه‌برم‌آزمایش...

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام به همه، پسر من دیروز بدنیا اومد. خیلی دوست داشتم زایمان طبیعی داشته باشم ولی نشد و سزارین شدم. ...

ای جان دلم .تبریک میگم خانومی .خداروهزار مرتبه شکر سلامت گل پسرتو بغل گرفتی .انشاء الله قدمش پرخیروبرکت باشه براتون .

خب خوبه عطسه هم مثل سرفه میمونه پس خداروشکر کیسه اب نیست  ولی به دکترت بگو کلا تو بارداری ترشح ...

وااای😀😀😀😀 لیانا جوووون

اصلا حواسم به تیکرت نبود..خداروشکر 😃

ان شالله به خوشی این دوران رو بگذرونی و نینیت رو بغل بگیری..دختره؟

ای جونم مبارک باشه عزیزمم خیلی خیلی تبریک میگم 🤗🤗🤗😍😍😘😘😘

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
جفتش رو بزار تو کمد نه یخچالی نیست فقط تو گرما نباشه یعنی جلو مستقیم آفتاب  روش زده چند درجه&n ...

مرسی جواب دادی .گلم انوکسا نوشته زیر بیست وپنج .پروژسترون زیر سی .من هردوشو توکمد نگه داشتم .دکترداروخانه چیزی نگفت بهم 

شیساجون‌قدم‌گل‌پسرت‌‌مبارک‌باشه‌..انشالله‌زیرسایه‌پدرومادربزرگ‌شه..موقع‌شیردادن‌مامنتظرهاروهم‌دعاکن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نازنین جون داره کمرنگ میشه عصر یا فردا صبح هم امتحان کن 

عزیزم امروز روز یازدهممه از پریروز میزنم کمرنگ بود امروز پررنگ تر شده ...نمیدونم چیکارکنم هر ازمایشگاهی زنگ میزنم میگن جواب امروز اماده نمیشه دکترمم جواب نمیده ...به نطرتون سونو برم ؟

نازنین جون آزمایشگاه بیمارستان بهمن فکر کنم الان بدی صبح جوابش رو بدن باز بزن بپرس چون خودم یه آزمای ...

باشه عزیزم الان زنگ میزنم بپرسم اخه فردا تعطیله 😢😢😢این ازادشدن تخمک خیلی مهمه ؟ اگه ازادنشده باشه پروژسترون استفاده کنم چی میشه ؟ 

اره عزیزم سونو دقیق تره اگه فولیکول نباشه که نیست و مایع آزاد دیده میشه  تعجبم چرا دکتر بهتون ...

عزیزم چون خود دکتر پنجشنبه وجمعه نیس گفت اگه تواین دوروز کیت پررنگ شد  ازمایش بدم ...الان که آزمایشگاها میگن چون ازمایش هورمونیه حداقل شنبه جوابشو اماده میکنن که دیر میشه باید برم سونو