2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046088 بازدید | 684498 پست
نازنین جون آزمایشگاه بیمارستان بهمن فکر کنم الان بدی صبح جوابش رو بدن باز بزن بپرس چون خودم یه آزمای ...

من که دوتا جنین ۴روزه انتقال دادم احتمال داره کی لانه گزینی کرده باشه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ایشالا که مثبته  منم می خوام فردا بی بی بذارم ولی می ترسم

ندا جون انشاالله فردا خوش خبری عزیزم  ولی اول برو آزمایش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای لیانا روزا نمیگذره یکشنبه بی بی بزنم 😥😥😥😥

ماهک جون یکشنبه فکر کنم میشه ۱۱انتقال اره ؟ درسته ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢  آخ آخ بدترین اشتباه نخوردن گرمیجات بلافاصله بعد از زایمان هست، یعنی قش ...

منم.اصلاا گرمی نخوردم.بهم گفتن.نخوریا بچت زردی میگیره😕بعدها فهمیدم ک.چ اشتباهی کردم 

همین.نخوردن.گرمی خودش باعث کم شدن شیر و افسردگی. شد و اینکه تادوماه مدام دلم دردمیکرد

واقعا توصیه میکنم.همه بعدزایمان گرمی و.کاچی وحلوابخورن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چند روزه انتقال دادی و جنینات چند روزه ن؟

عزیزم.چطوری باگل پسرا.؟

روزچندی. کی ازمایشته

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

ماهک جون فکر کنم روز ۴ یا ۵ باشه 

نه ۱۰

پس خیلی زوده گلم من میگم ۱۲انتقال یا ۱۳چون عجله داری برو آزمایش بده بی بی چک نزار خیلی استرس زاست

وای نفسی جون خیلی میترسم امروز ۷ انتقالم 

نگرام.نباش عزیزم..انشاءالله ایندفعه دلت شادمیشه😍

فقط ارامش داشته باش

وای نفسی جون خیلی میترسم امروز ۷ انتقالم 

نترس دختر 

میدونم سخته عزیزم ولی این چند روزم میگذره انشاالله پایانش شیرینه به چیزای خوب فکر کن 

منم.اصلاا گرمی نخوردم.بهم گفتن.نخوریا بچت زردی میگیره😕بعدها فهمیدم ک.چ اشتباهی کردم  همین.نخو ...

سلام نفسی جون خوبی گل پسرمون چکار میکنه 💙💙