2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سلام به روی ماه تک تکتون....  به به چه شروع خوبی بود بعد مدتها اومدم یه سر بزنم دیدم خبرای خوش ...

سلام آنا جون، سلام به همه ی خانوم گلا،

بعداز مدتها اومدن به راهنماییتون احتیاج دارم

من رفتم سونو که دوباره ای وی اف رو شروع کنم که دکترم گفت چون ذخیرت کم هست اصلا مهالتو از دست نده و همین ماه تحمکشی کن،خیلی غیر منتظره بود برام امروز روز سومم هست و برام hmg و سینال نوشته،گفتم حالا که یهویی شد راهنمایی خاصی برای این چندروزه برام دارین؟تا تخمکای بهتری داشته باشم، لطفا از تجربیاتتون کمکم کنید.

مرسی عزیزای دل

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگان فردا پانکچر دارم لطفن برام دعا کنین که تخمکام با کیفیت باشه خیلی دلم شور میزنه

حتما عزيزم ان شاء الله هر چي تخمك داشتي جنين با كيفيت بشه و تو انتقال بچسبه به دلت صاحب فرزند بشي

من برات سوره حمد و ايت الكرسي خوندم🌸

سلام به همگان فردا پانکچر دارم لطفن برام دعا کنین که تخمکام با کیفیت باشه خیلی دلم شور میزنه

خدا پشت و پناهت 

ان شالله کلی جنین تپل گیرت بیاد

استرس و دلشوره خوب نیست برات

توکل بر خدا کن

خواهش 

لیلا جون برو خدا پشت و پناهت ایشالا کلی نی نی های عالی برات تشکیل میشه 😚😚

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
حتما عزيزم ان شاء الله هر چي تخمك داشتي جنين با كيفيت بشه و تو انتقال بچسبه به دلت صاحب فرزند بشي ...

الهی قربون اون دل مهربونت بشم انشاالله بهترینها در انتظارت باشه

واقعا پروسه سختیه این میکرو کردن همش انتظار و سختیه

تعداد ۵۰میلیون هرسی سی حرکت آ۱۰وب ۳۰ مورفو ۴ حرکت مال همسر شما این ۵سال صفر بوده؟

تحرکش خوبه.اگه dfi روپایین بیارین عالیه.بله صارم ازمایش دادنی ۵سال پیشم صفربود ولی شهرخودمون تحرک۲۰_۳۰هم میزنن😐

الهی قربون اون دل مهربونت بشم انشاالله بهترینها در انتظارت باشه واقعا پروسه سختیه این میکرو کردن هم ...

خدا نكنه عزيزم، ممنون از شما كه براي منم دعا كرده بودي و من با اي يو اي مثبت شدم و الان باردارم و مطمينم كه حتما رحمت خدا شامل حال شمام ميشه و شما هم صاحب فرزند ميشي. فقط اصلا استرس به خودت وارد نكن و بسپر همه چيزو به خدا.

منم باز برات دعا مي كنم.