2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
عزیزم همه اینا طبیعیه، مخصوصا که یه تجربه تلخ هم از انتقال قبلت داشتی، ولی سعی کن خودت و مشغول کنی ت ...

اره بخدا اصلا نمیشه فقط با خوندن آیت الکرسی و ذکر خودم اروم می کنم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همه اینا طبیعیه، مخصوصا که یه تجربه تلخ هم از انتقال قبلت داشتی، ولی سعی کن خودت و مشغول کنی ت ...

دیشب یهو نوک شینم حساس شد بعدش خوب شد یه ذوقی کردم بعدش که دیگه هیچی نبود گفتم کم ذوق کن😂😊

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله اونجا هم هستم میخوام بیام ایران اول آزمایش بدم البته رزاقی که تا اون موقع نیست متاسفانه ولی پیش ...

علت سقط براتون مشخص شده؟

نمی خوام ناامید کنم اما اینا رو در نظر بگیرین برای انجام پی جی دی باید تعداد جنیناتون نسبتا بالا باشه

خیلی از کسایی که طبیعی باردار می شن با ای وی اف دفعات اول نتیجه نمی گیرن

علت سقط براتون معلوم شده؟ 

برای درمان سقط معمولا روی کورتون و داروهای ضدانعقادی مانور می دن

علت سقط براتون مشخص شده؟  نمی خوام ناامید کنم اما اینا رو در نظر بگیرین برای انجام پی جی دی با ...

اگر اینجا کاری واسم کرده بودن که نمیومدم ایران

بدون آزمایش فقط بهم میگن چون سنت بالاس سقط میکنی

خودم هم خیلی امیدی ندارم😓

خانوما ی سوالی داشتم. پانکچر سخته؟؟ بجز همسر نیاز ب همراه دیگه ای هست؟ 

بعدش که خونه میاییم نیاز ب مراقبت هست؟

ما به کسی نگفتیم برای همین میخوام بدونم لازمه کسی بیاد کنارم یا نه

اگر اینجا کاری واسم کرده بودن که نمیومدم ایران بدون آزمایش فقط بهم میگن چون سنت بالاس سقط میکنی خو ...

به نظر من به جای اینکه روی ای وی اف فوکوس کنین 

ازمایشات ایمنی انعقادی و تیروئیدی رو بدین

شاید با یه داروی ساده مشکلتون حل شه

چرا اونایی که طبیعی باردار میشن با ای وی اف جواب نمیگیرن

با ای وی اف جواب می گیرن اما صد در صدی نیس

مثالش کسایی هس که راحت خودشون بار دار می شن اما به خاطر تعیین جنسیت ای وی اف می کنن و می بینین نتیجه نمی گیرن

تو حالت ایده ال ای وی اف ۳۰ تا ۴۰ درصد جواب می ده

خانوما ی سوالی داشتم. پانکچر سخته؟؟ بجز همسر نیاز ب همراه دیگه ای هست؟  بعدش که خونه میاییم نی ...

نه عزیزم خیلی راحته یه بیهوشیه کوتاه داره فقطم همسرت همراهت باشه کافیه

اگه تعداد تخمکات زیاد باشه و هایپر بشی تو خونه نیاز به استراحت بیشتری داری که اونم با خوردن مایعات زیاد و سفیده تخم مرغ معمولا حل میشه، در کل چیز مهمی نیست نگران نباش

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
حرکت آ وب صفرهست.بله مشکلمون همینه۵ساله اقدامم.یه بارای وی اف کردم که دوبارانتقال دادم یه بارمنفی شد ...

مگر dfi به نقص بچه هم ربط داره؟  

شاید بعلت حرکت صفر نگرفته ...چون dfi30زیاد بالانیست 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
راستی تحرک اسپرم شوهرتون چنده؟

تعداد ۵۰میلیون هرسی سی

حرکت آ۱۰وب ۳۰

مورفو ۴

حرکت مال همسر شما این ۵سال صفر بوده؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
حرکت آ وب صفرهست.بله مشکلمون همینه۵ساله اقدامم.یه بارای وی اف کردم که دوبارانتقال دادم یه بارمنفی شد ...

گلم با حرکت صفر که نباید ای وی اف میکردن برات

الان چندتا تخمک وجنین تشکیل شد؟