2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
ممنونم عزیزم. از دیشب دردهام شروع شده، الانم بیمارستانم.

به سلامتی عزیزم.ایشالا یه زایمان راحت و عالی داشته باشی و قدمش براتون پر از خیر و برکت باشه.التماس دعا دارم خیلییییی...منو هم بعد از زایمانت دعا کن .

دوستانی که انتقالتون مثبت شد توالت فرنگی داشتین؟

زهرا جون همین زینب جون خودمون از دستشویی فرنگی استفاده نمی کرد و خداروشکر الان گل پسرش تو بغلشه.اصلا خودتو درگیر این چیزا نکن.خدا باید بخواد ولی شما هم تمام جوانب احتیاطی که برات ممکنه رو حفظ کن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من معدم‌بهم‌ریخته می تونم شربت معده یا فاموتیدین بخورم؟

ماهک جون شربت معده رو میدونم که میتونی بخوری.منم بعد از انتقال معدم حسابی بهم ریخت و دکترم گفت شربت معده و اون قرصی که قبل از انتقال میخوردم (لانزوپرازول) رو میتونم استفاده کنم و ادامه بدم.

اخه مشکلم همینه که یه روز حرکتشو حس میکنم چند روز نه ،الان نمیتونم تشخیص بدم چی شده

رها جون بهتری ؟ رفتی بهداشت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانما شیاف رکتال میزارم امشب همش دلپیچه دارم و ببخشید بیرون روی ماله اونه؟

اره ماهک جون به خاطر شیاف 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مامان ماهک،بیرون روی یعنی چی؟ توضیح بده لطفا

میخوام بدونم اگر انقد جلوی یبوست رو میگیره و باعث روان شدن مدفوع میشه منم رکتال بزارم

چون از دسته ادم هایی ام که یبوست شدید میگیرم بعد از انتقال

خواهش 
منم غصه و دغدغه ی اصلیم از همین شیر دادن شروع شد و حالا یه سری مشکلات و ناراحتی هم اضافه شده.گرمیجات ...

سارا جون الان شما باید کاچی زیاد بخوری به خودت برسی 

واقعا از دست خانوادت عصبانیم اصلا نمیدونم درکشون کنم یعنی چی 

به یکی بگو بیاد پیشت کنارت باشه یخورده آروم بشی یا برو پیش دکتر باهات صحبت کنه 

خیلی به یادتم عزیزم کاش میتونستم پیشت باشم  

ممنونم عزیزم. از دیشب دردهام شروع شده، الانم بیمارستانم.

شیسا جون انشاالله گل پسرت رو سالم بغل کنی پیشاپیش تبریک میگم 💙💙💙🌺🌺🌺💙💙💙

میخوام بدونم اگر انقد جلوی یبوست رو میگیره و باعث روان شدن مدفوع میشه منم رکتال بزارم چون از دسته ا ...

بله گلم پس رکتال بزار 

خداکنه‌خواهری..دعاکن آمپولامو‌زنداداشم‌برام‌میزد‌‌...یه‌چندروزیه‌خودم‌میزنم یادگرفتم‌...

اهان منم به شوهرم میگم یادبگیره بزنه چون تواین کرونا تزریقاتی هم بخواد بیاد جدا از هزینش بالاخره ادمیه که تو درمانگاه با مریضا سروکارداره خطرناکه 

وای چقدرخوشحال‌شدم‌برات‌..خداروشکر‌ انشالله‌ب‌سلامتی‌انتقال‌بدی‌‌‌ومامانی‌بشی

مرسی عزیز دلم کلا نمیخواستم ایندفعه توتاپیک بگم میخواستم انتقال بدم وبعد بگم چون دفعه ی چهارمیه که میرم توسیکل  سه دفعه که کنسل شد 😞امیدوارم ایندفعه ای خوب پیش بره وانتقال بدم اگه قسمت بود مثبت بشم ایشالا 😍

سلام نازنین جان، من سیکل انتقالم طبیعی و بدون استرادیول بود با لتروزول و آمپول هاش ام جی، هاش سی جی ...

سلام عزیزم من کلا هیچ دارویی ندارم تواین سیکل فقط مکمل و ویتامین میخورم دیروز هم دکتر گفت فولیکولام بالغن خودشون میخوان ازادبشن نیازنیست  آمپول هاش سی جی بزنم فک کنم ایندفعه زود  ازادمیشن چون تخمدانام درد میکنه ...واااای کاش میشد منم مثله شما با بار اول انتقال مثبت میشدم دعاکن برام عزیزم 😍😍😍😍

سلام به روی ماه تک تکتون.... 

به به چه شروع خوبی بود بعد مدتها اومدم یه سر بزنم دیدم خبرای خوشگلی هست انشالله همه تون این لحظات شیرین رو تجربه کنین.... 

برا تکتکتون زایمانهای راحت و شیرینی آرزو میکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com