2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم غصه و دغدغه ی اصلیم از همین شیر دادن شروع شد و حالا یه سری مشکلات و ناراحتی هم اضافه شده.گرمیجات ...

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢 

آخ آخ بدترین اشتباه نخوردن گرمیجات بلافاصله بعد از زایمان هست، یعنی قشنگ افسردگی رو به حد اعلا میرسونه و بدتر از اون خوردن کاسنی هست که دیگه فاجعه به بار میاره

سلام شما نزدیکی هم دارید منم خیلی کم تکان میخوره الان 19 هفتمه همش میگم نکنه به خاطر نزدیکی 

نه عزیزم کلا تو این مدت فقط یکبار اونم خیلی محدود😁 رابطه داشتیم ، من احساس میکنم چون از قبل یکم چربی شکمی داشتم زیاد حرکاتشو متوجه نمیشم ،منتظرم هفته ۲۰ به بعد ببینم چی میشه ،منم ۱۹ هفته و ۳ روزم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
رها جون بهتری ؟ رفتی بهداشت 

نه عزیزم نرفتم ،از شانسم امروز همسرم ماموریته ، دیگه باید صبر کنم فردا صبح برم ، دیشب یکم کمرم درد میکرد که با استراحت خوب شد ،فقط برم صدای قلبشو بشنوم خیالم راحت بشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
با مورفو ۴ ودی اف ای ۱۱چطور طبیعی نشدی؟مشکلتون فقط همینه؟چندسال اقدامی؟دکتر گفت میکرو یاخودتون؟ ایش ...

حرکت آ وب صفرهست.بله مشکلمون همینه۵ساله اقدامم.یه بارای وی اف کردم که دوبارانتقال دادم یه بارمنفی شدیه بارهم مثبت شد سقط شد.ازمایشات ایمنی وانعقادی و کاریوتایپ وdfi دادیم.دکترگفت به احتمال زیادازdfi باشه.واسه اونمدارو نوشت گفت اینسری میکرو کنین نه ای وی اف.چون مورفو۴کمه.ممنونم عزیزم.من اقدام طبیعی که هیچ راضیم بامیکرو بارداربشم خیلی اذیت شدم.راستی میگن باdfi 30 احتمال اینکه بارداربشی هست ولی احتمال اینکه بچه سالم به دنیا بیاد۱درصده نمیدونم چقدر صحت داره این قضیه.به نظرمن شماهم وقت رو هدر نده و میکرو شروعدکنین.اونایی که بادارو dfi پایین نمیاداز ب ی ض ه نمونه میگیرن بااینکه تعداداسپرمشون زیادهم باشه.من ۴سال پیش صارم رفتنی مورفو۱۲_۱۳بود الان شده۴ و اینکه امسال که رفتم دکتر گفت اون موقع ۲۲سالت بوده الان ۲۶سال😑

خانم‌ها کسی رو اینجا دیدید که سقط مکرر بوده باشه و با ivf نتیجه گرفته باشه و دیگه سقط نکنه؟؟؟

شما تاپیک سقط مکرر رو دیدین؟

اکثرا تحت نظر دکتر رزاقی و دکتر عارفی هستن

ای وی اف فقط از این بابت می تونه به سقط مکرر کمک کنه که پی جی دی صورت بگیره

پی جی دی هم در واقع یک سری بیماری های ژنتیک رو بررسی می کنه

یعنی اگه سقط به علت مثلا مشکلات ایمنی باشه ای وی اف کمک نمی کنه

شما تاپیک سقط مکرر رو دیدین؟ اکثرا تحت نظر دکتر رزاقی و دکتر عارفی هستن ای وی اف فقط از این بابت م ...

بله اونجا هم هستم

میخوام بیام ایران اول آزمایش بدم البته رزاقی که تا اون موقع نیست متاسفانه ولی پیش عارفی میرم

اتفاقا قصد دارم حتما پی جی دی کنم

فقط میخواستم‌ ببینم مورد مشابهی اینجا بوده یا نه تو این ۵ سالی که این تاپیک برقراره

یه چیزی میگم شاید از دستم‌عصبانی بشین 😁😁😁 ولی همش میگم نکنه خبری نیست من همش الکی دارم مواطبت می ...

عزیزم همه اینا طبیعیه، مخصوصا که یه تجربه تلخ هم از انتقال قبلت داشتی، ولی سعی کن خودت و مشغول کنی تا این فکر و خیالای باطل نیاد تو ذهنت یا حداقل کمتر بشه، چون اصلا بهش فک نکردن و استرس نداشتن واقعا محاله