2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
شما چند واحدیه سینالتون؟چند تا بچه دارید ؟امپولاتونو شروع کردید؟

۲۵۰واحدیه کلش بد من باید رو ۳۶ درجه تنظیم کنم...ی دونه دارم امروز تازه اولین روز امپولمه

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
خدارو شکر هیچ مشکلی نداره فقط خیلی کم عفونت تو منی بود که اونم سفیکسیم داد...شما تقویتی چیزی به شوهر ...

من ی قرصایی بود ک ۵دونه قرص داخل بستش بود میدادم شوهرم اسمش یادم نیس.همسرم ب دارو گیاهی بهتر جواب میده ازمایش قبلیش خوب بود با خوردن این قرصا باییک بهتر بشه بدتر شد عکس زمایشاش تو تاپیکام هس

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم روانشناس و ترجیحا روانپزشک منم خیلی حالم بد بود خیلی با وجود سالها انتظار  یه کاری که من ک ...

منم غصه و دغدغه ی اصلیم از همین شیر دادن شروع شد و حالا یه سری مشکلات و ناراحتی هم اضافه شده.گرمیجات اصلا نخوردم از اول زایمان.گفتم شاید بچم جوش بزنه بدنش.میام پی وی گلم 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام. داروخانه همیشه به تعداد پودرها به شما آب رو میده. شما اونجوری که دکتر گفته استفاده کنین. ۲ تا ...

تیکرت 😍😍

نی نیت خوب جا خوش کرده ها...یه هفته از پسر من دیرتر اومد تو دلت.پسر من امروز میشه ۱۵ روزه...بگو شازده بیاد بغلت ببینیم میخاد چه جوری واستون دلبری کنه 😍

ان شاء الله آروم و سلامت باشه که بتونی نهایت لذت رو ببری از مادرشدن ...پیشاپیش تبریک میگم بهتون 🌹🌹

اخه مشکلم همینه که یه روز حرکتشو حس میکنم چند روز نه ،الان نمیتونم تشخیص بدم چی شده

هیچی نشده به نی نی.خیالت راحت رها جون.حالا اگه میخای واسه ارامش خودت صبح برو صدای قلبشو بشنو دلت اروم شه عزیزم

خانما شیاف رکتال میزارم امشب همش دلپیچه دارم و ببخشید بیرون روی ماله اونه؟

احتمالا از شیافه

واژینال استفاده کن دوهفته اولو 

میوه های تابستونم دلپیچه میارن البته.میوه زیاد نخوردی؟

تیکرت 😍😍 نی نیت خوب جا خوش کرده ها...یه هفته از پسر من دیرتر اومد تو دلت.پسر من امروز میشه ۱۵ روز ...

ممنونم عزیزم. از دیشب دردهام شروع شده، الانم بیمارستانم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
هیچی نشده به نی نی.خیالت راحت رها جون.حالا اگه میخای واسه ارامش خودت صبح برو صدای قلبشو بشنو دلت ارو ...

ممنون عزیزم😘 آره صبح ان شاالله میرم خیالم راحت بشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ممنونم عزیزم. از دیشب دردهام شروع شده، الانم بیمارستانم.

عزیزم الهی که بسلامتی زایمان کنی ،واسه ما هم دعا کن

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
امیدوارم دیر نشده باشه چون همیشه نمیتونم اینجا بیام 🙈🙈🙈🙈 همه زمان های خالی من صرف شیردوشیدن میش ...

قربونت عزیزم.همین که با این همه مشغله میای و جواب میدی خیلی ممنونم ازت.