2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام به روی ماه تک تکتون....  به به چه شروع خوبی بود بعد مدتها اومدم یه سر بزنم دیدم خبرای خوش ...

سلام مرسی آناجون....

کلی تشکررررر بخاطر تاپیک خوبی که راه انداختی،،خیلی از سوالامونو که نمیدونستم از کی بپرسیم و چطور مشکلات مونو حل کنیم اینجا میتونیم از دوستانمون که اطلاع دارن بپرسیم....واقعا ممنون    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون اچ سی جی هست که برا آزاد شدن تخمکاست وقتی زدی دو روز بعدش میری برا تخمک کشی...

ممنون

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
روز چند رژيمي؟

البته دیشب یه شوک وارد کردم چون حس کردم وزنم دیگه کم نمیشه چند تا قاشق برنج خوردم ولی از امروز دوباره مثل قبلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام زینبی جون و همه خانم های منتظر ....ان شاءالله به ارزو هاتون برسین ...سوالی داشتم کسی از راهکاره ...

سلام عزیزم خوبی‌؟

گلم من میخواستم امتحان کنم ولی دکتر همسرم گفت معتبر نیست دیگه شروع هم نکردم 

سلام عزیزم من کلا هیچ دارویی ندارم تواین سیکل فقط مکمل و ویتامین میخورم دیروز هم دکتر گفت فولیکولام ...

ان شاالله که این دفعه به سلامتی انتقال میدین و خبر خوش مثبت شدنتون را تو تاپیک میذارید، درسته راه سختیه ولی وقتی نتیجه میگیری همه این سختی‌ها فراموش میشه

مامان ماهک،بیرون روی یعنی چی؟ توضیح بده لطفا

دیشب دلیچه داشتم و ببخشید اسهل شده بودم حالم خوب نبود خیلی ببخشید گفتی بگو اینطور نوشتم😶😶😶

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم میخواستم چندتا که کتاب که بعد از زایمان در زمینه های مختلف بهت کمک کرده را بهم معرفی کنی،ممنون ...

گلم بیشتر از همه پیج دکتر ظریفی و بعد انجمن شیردهی و پیج هایی که دارن بهم کمک کردن و بعد کتاب من و کودک من 

اپلیکیشن گهواره هم عالیه حتما نصب کن کلی کتاب خوب و عالی داخلش معرفی میکنه (تو قسمت توصیه مشاور که رفرنس داده)، تو قسمت چت اصلا نرو چون فقط راهکارهای غلط موجود در جامعه رو می بینی نه کارهای اصولی 

دو سه تا راهکار برای کولیک و ریفلاکس هم دکتر پسرم گفت خیلی کمک کرد

یه جاهایی هم مقالات پزشکی از سایت های pubmed و webmd به دردم خورد و سایت babycentre

اصلا به فارسی مشکلاتم رو سرچ نمیکنم چون 99 درصد اطلاعات به دست اومده غلط هست

احتمالا از شیافه واژینال استفاده کن دوهفته اولو  میوه های تابستونم دلپیچه میارن البته.میوه زی ...

نه کلا اشتهام نمی دونم چرا کم شده رکتال گذاشتم از امروز واژینال می زارم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود