2777
2789
عنوان

چجوری این لباسارو بفروشم🙃🫠

321 بازدید | 22 پست

کاپشن عروسکی بچگونه 🫠

بلیز شلوار انقد

بافت بچگونه 

قیمت مناسب میدم ولی اصلا نمیدونم چجوری باید بفروشم کسی ازم نمیخره یا اعتماد نمیکنه 🙃🙃🙃

با این اوضاع سربازی شوهرم اصلا ول معطل موندم دار و ندارمو فروختم زدم تو کار هیچی به هیچی🫠🫠

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیج بزن روبیکا اینستا تبلبغ کن

کانال زدم کلا ۴۰نفریم ک اونم دیروز یکیشون لفت داد شدیم۳۹نفر🙃

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
کانال زدم کلا ۴۰نفریم ک اونم دیروز یکیشون لفت داد شدیم۳۹نفر🙃

عزیزم رشتتون فوریت بوده یا دوره دیدید؟

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....

خسته نشو تا میتونی تبلیغ کن... تبلیغ کردنش از فروختنش مهم تر و سخت تره.... سایتای خرید و فروش خیلی زیاد شدن جدیدا بزن تو گوگل میاد..دیوار باسلام شیپور و..... خیلیای دیگه

ب شهرای دیگم بفرست با پست

اینجام برا تبلیغ خوبه

موفق. باشی❤️

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

هر کی رو دیدم موفق هست شروع کرده به فروش به دوست واقوام .بعد کارش رو وسعت داده .ببر مساجد یا جاهای ع ...

🥲🥲🥲🥲با بچه نوزاد چطور برم مسجد اونهمه لباس کجام بذارم ببرم🥲🥲

عزیزم رشتتون فوریت بوده یا دوره دیدید؟

دوره دیدم

شروع سخته ولی کم نیار بلاخره موفق میشی و جنستو میفروشی

خیلی سخته

دوره دیدم

منم میخوام برم   جایی مشغول هستین ؟ درآمدش چقدره حدودا(((:

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....