2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046188 بازدید | 684501 پست
مرسی عزیزم.درد استخوان که نمیشه گفت...از اون دردای کف لگن موقع پریودی و الانم که تخمدانهام هم درد می ...

نه اختلال انچنانی که نیست،من هروقت استرا میخورم گزگز شدید دست و پا دارم،دکتر گفت بخاطر مصرف استراست،چون غلظت خون میاره،برا همین میگن با استرا اب انار بخورین که خون رقیق بشه،اگر اب انار دسترسی نداری،اب فراوون بخور

خواهش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم... پس حسابی به مامان شدن نزدیک شدی  

مرسی قربونت....خدا از زبونت بشنوه....به امید اون روزی که دیگه از این درد و زحمت ها خلاص بشیم و بیاییم اینجا باهم راجع به بچه هامون تبادل نظر کنیم.

مرسی قربونت....ایشالا ....به امید اون روزی که دیگه از این درد و زحمت ها خلاص بشیم و بیاییم اینجا باه ...

لیلس جون شما کلروکین میخوردی؟ ببین من پردنیزولون میخورم،در مورد پردنی که مطمعنم قاتل کلسیمه و شدیدا مانع جذب کلسیمه، بهمین خاطر پوکی استخون میاره و استخون درد،شمام ممکنه بخاطر مصرف کلروکینت باشه

خواهش 
مرسی قربونت....خدا از زبونت بشنوه....به امید اون روزی که دیگه از این درد و زحمت ها خلاص بشیم و بیایی ...

سلام خوبی؟ واقعا پروسه طولانی هستش همه یه طرف این دو هفته که منتظر جواب آزمایشی و همش استراحتی نمی دونی آخرش چی میشه یطرف من واقعا همش میگم‌میشه آزمایش بدم با یه یتا تپل بیام بگم  

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام خانوما من دیروز پانکچر داشتم و گفتن 5شنبه خبر میدن که چندتا جنین تشکیل شده و شایدم فرش انتقال ب ...

سلام،،،دکترا معتقدن جنین فریز بهتره حتی بعضیاشون فقط فریز انتقال میدن اصلا به فرش اعتقادی ندارن

سلام خوبی؟ واقعا پروسه طولانی هستش همه یه طرف این دو هفته که منتظر جواب آزمایشی و همش استراحتی نمی د ...

مامان ماهک من فکر میکردم شماهایی که برا دومی اقدام میکنین دیگه مثل ما انقد تب و تاب ندارین و ریلکس ترین، 

خودتو سرگرم کن با کتابی،فیلمی ..

خواهش 
مامان ماهک من فکر میکردم شماهایی که برا دومی اقدام میکنین دیگه مثل ما انقد تب و تاب ندارین و ریلکس ت ...

وای نه بابا کلا خیلی اندفعه سخت داره میگذره و پر استرس برام‌دفعه قبل اینطوری نبودم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
وای نه بابا کلا خیلی اندفعه سخت داره میگذره و پر استرس برام‌دفعه قبل اینطوری نبودم 

عزیزم...

ببین فیلمیو نصب کن رو گوشیت،ازین سریالای نمایش خانگی چند قسمتی ببین که یادت بره

بهرحال به انتقال فکر نکن

راستی خیلی ام استراحت نکن،یکمی تحرک بعد از روز ۴م لازمه،چرا که خونرسانی به رحم رو زیاد میکنه

خواهش 
لیلس جون شما کلروکین میخوردی؟ ببین من پردنیزولون میخورم،در مورد پردنی که مطمعنم قاتل کلسیمه و شدیدا ...

زهرا جون من کلروکین میخوردم که دکتر گفت از شنبه قطع کنم.ولی من فقط درد ناحیه لگن(اونجا )رو دارم.شاید بهتر بود نگم استخون درد...در واقع عضلاتشه و فقطم اونجا درد دارم.

سلام خوبی؟ واقعا پروسه طولانی هستش همه یه طرف این دو هفته که منتظر جواب آزمایشی و همش استراحتی نمی د ...

سلام ماهک جون مامان بعدی    ایشالا اینا هم تموم میشه و بزودی یکی یا دوتا گل پسر دورتو میگیرن و وقتی بهشون نگاه میکنی تمام تلخی های این روزا به کامت شیرین میشه..

زهرا جون من کلروکین میخوردم که دکتر گفت از شنبه قطع کنم.ولی من فقط درد ناحیه لگن(اونجا )رو دارم.شاید ...

اهان،متوجه شدم چی میگی، لگن و دنبالچه منظورته احتمالا، من حیاط خونه مامانم بزرگه تقریبا ۳۰۰ متر،بعد جوگیر شدم هفته پیش گفتم مامان،کارگر نگیر خودم میام میشورم برات

تا دیروز درد داشتم تو کمر و دنبالچه 😂😂

خواهش