2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
ممنون از توضیحات خوبت عزیزم 🙏🏻🙏🏻💕❤️

خواهش میکنم. برای شما و دوستت و همه دوستان تو این گروه و همه منتظرا بهترین هارو آرزو میکنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انگاری همه رو نوشته حتی ازمایش ایذز رو که بهمن بردم دوباره نوشته گفت دیر تر بگیر بیار تا زمان بیشتری ...

ممنون عزیزم که جوابمو دادی...

من امروز رفتم آزمایش دادم حالا اگه ایراد نگیرن ازش که کامل نیست خوبه...ازمایش پرولاکتین و LH و fsh  رو هم باید میدادم دوباره؟؟؟

چون این سه تارو نگفتم دوباره بنویسم برام

متاسفانه ذخیره تخمدان پایین. دوبار پانکچر شدم ولی تخمک نداشتم. دیگه نمیخوام وقتمو هدر بدم.

عزیزم چند سالتونه و ذخیرتون چند بود ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام عزیزم 

5 سال اقدام به بارداری ام ولی حتی بارداری پوچ یا سقط هم نداشتم آزمایش های خودم و عکس رنگی مشکلی نداشتم ولی آزمایش همسرم واريکوسل گرید 1 داره و مورفولوژی 2 و ابنرمال مورفولوژی 98 هست تو این مدت زیرنظر پزشکم بوده ولی تغییری نکرده 

حالا تصمیم به میکرو یا ای وی اف داریم نميدونيم چکار کنیم نميدونم کدومش بهتره میشه از این ماه برسم چقدطول ميکشه راهنماييم کنید ممنون ميشم

خيرببينيد اگه پاسخگو باشيد

سلام عزیزم  5 سال اقدام به بارداری ام ولی حتی بارداری پوچ یا سقط هم نداشتم آزمایش های خودم و ع ...

الان دیگه اکثراً میکرو میکنن، چون شانس تشکیل جنین بالاتر میره.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم حالا که میخوای اهدایی بگیری به نظرم برو پیش دکتر نصر. چون آمار مثبت انتقال هاش بالاست. بعدم رو ...

به به لیلا جون....چه حرف شرینی بت گفته....خدا خیرش بده ....منم با این حرفاش امیدوار شدم.ایشالا امسال دوتامون مادر دوقلوها بشیم و البته همه دوستای منتظرمون..و.و

عزیزم من از این آزمایش سر در نمیارم از مرضی جون و زینبی جون بپرس  ولی اون دوستمون رفته بود پیش ...

منم دکتر غدد بردم... یه دوستی توضیح دادن بالاتر برای کم کاری تیروییده که منم قرصشو میخورم ونرمال شده