2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حالا که میخوای اهدایی بگیری به نظرم برو پیش دکتر نصر. چون آمار مثبت انتقال هاش بالاست. بعدم رو ...

خیلی سخت نیست نوبت دهیشون؟ یا بخاطر اینکه از شهرستان میام دیگه خیلی معطل بشم. خودشون اهدا کننده دارند؟ لطفا در مورد هزینه هاش هم اگه اطلاع دارین راهنماییم کنید. ببخش سوالام زیاد شد.

خیلی سخت نیست نوبت دهیشون؟ یا بخاطر اینکه از شهرستان میام دیگه خیلی معطل بشم. خودشون اهدا کننده دارن ...

ببین من که تا حالا خیلی راحت وقت گرفتم نهایت معطلیم هم تو مطبش چهل و پنج مین بود. کل هزینه های اهدایی فکر کنم حدود 16 و نیم تا 17 میلیون باشه. فقط دو میلیون تومن هم روز پانکچر جدا باید بدی حسابداری برای پیش پرداخت فریز و انتقال. نی اول یه تومن نی های بعدی فکر کنم 300 یا چهار صد تومن. دو و نیم تا سه میلیون هم هزینه انتقاله که روز انتقال میدی. فکر کنم روز ویزیت با سونو هم سیصد تا چهارصد تومن میشه. هزینه ویزیت و سونو. حالا نمیدونم چندبار لازم بشه

سوال دیگه ای هم بود تا جاییکه بدونم در خدمتم. ته اهدایی رو درآوردم که اگه لازم شد اطلاعات داشته باشم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
همه همشون و دوباره باید بدیم یا فقط آزمایش کلی که مربوط به قند و چربی و تیروئید و......هست آخه الان ...

انگاری همه رو نوشته حتی ازمایش ایذز رو که بهمن بردم دوباره نوشته گفت دیر تر بگیر بیار تا زمان بیشتری بمونه ازمایش های اتاق عمل هر ۶ ماه تو رویان بروز باید بشه  

خدایا شکرت
خواهش میکنم عزیزم. سوالی بود در خدمتم

فدات شم مرسی

ببین من الان عکس رو برای دوستم فرستادم

میگه انتخاب کنم سریع میشه رفت تو پروسه یا خیلی طول میکشه؟میخواد دوماهه انجام بده

بعد میگه اینا از لحاظ سلامت روانی و جسمی چک شدن؟ و اینکه اطلاعات اضافه بخوایم میشه پرسید از واسطه ها؟

ببین من که تا حالا خیلی راحت وقت گرفتم نهایت معطلیم هم تو مطبش چهل و پنج مین بود. کل هزینه های اهدای ...

عزیزدلم انشااله که به اهدایی نرسی. ولی خودم دیگه پوستم کلفت شده میگم دیگه از بلاتکلیفی دربیام برام مهم نیست دیگه اهدایی بگیرم. جالبه با این همه مراجعه کننده معطلی ندارند. حتما خیلی بانظمند.

ممنونم از راهنماییتون

فدات شم مرسی ببین من الان عکس رو برای دوستم فرستادم میگه انتخاب کنم سریع میشه رفت تو پروسه یا خیلی ...

ببین آره هر چی میخوای میتونی بپرسی، چون میخوان پول بگیرن جواب هم میدن. من از خود دکتر نصر پرسیدم گفت اینا مورد تاییدمون هستن حداقل یه فرزند سالم دارن و وضعیتشون رو تایید میکنیم. گفتم ژنتیک چی گفت نه از لحاظ ژنتیک بررسی نمیکنیم همینکه فرزند سالم داشته باشن کافیه. روانپزشک و اینارو نمیدونم اما ماماش گفت از اینا اهدا کننده بگیرین مورد تاییدمون هستن

همه جور بررسی بگو خودش بکنه عزیزم. و خیلی سریع هم انجام میدن. بگه عجله دارم و شرایطش رو بگه براش سریع انجام میدن

عزیزدلم انشااله که به اهدایی نرسی. ولی خودم دیگه پوستم کلفت شده میگم دیگه از بلاتکلیفی دربیام برام م ...

خواهش میکنم عزیزم. شاید بخاطر اینه که دیگه باردار ها رو ویزیت نمیکنه. البته من بی نظمی هم ندیدم. ممنون از دعای خیرت. انشالله که بهترینا برات پیش بیاد. منم اگه همسرم راضی میشد دوباره خودم نمیرفتم پانکچر و اینهمه داروی هورمونی. منم خسته شدم مثل تو و میگم کاش زودتر از این بلاتکلیفی دربیام