2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046360 بازدید | 684509 پست
نه متاسفانه جنین فریز ندارم  عزیزم من از دردهای وحشتناکی که بخاطر آندومتریوز تا حالا کشیدم واق ...

متاسفم چقدر شرایط سختی رو داشتی، ان شاء الله خداوند شفا بده و مشکلاتتون حل بشه..

به زودی مامان بشی🤲⚘⚘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما مشکلت چی بود ؟و چه جوری باردار شدی ؟

من خداروشکر خودم مشکلی نداشتم همسرم مورفولوژیش بین ۲و یک بود میکرو کردم مرداد که باردار شدم دوقلو دو ۲۴هفته دچار زایمان زودرس شدم بعدش اقدام کردم که خدا معجزه کرد و طبیعی مامان شدم قسمت خودت بارداری طبیعی 💙💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خانما کسی رویان تست کرونا داده که بدونه هزینه اش چند؟ ممنون میشه اگر کسی اطلاع داره لطف کنه راه ...

من رویان ندادم، آزمایشگاه خصوصی رفتم 30 تومان شد، البته هزینه crp و cbc که از طریق خون ازم گرفتن انقدر شد، اگه pcr باشه که از طریق بینی یا گلو هست همون آزمایشگاه خصوصی بابتش 300 ازم گرفت، ببین تو برگه چی برات نوشته آزمایش بدی، crp و cbc همین 30 تومانه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
لیانا جان مگه تلفنی نمیشه درخواست فریز مجدد بدی و پولش رو واریز کنی؟؟ 

نمیدونستم مرضی جون یکی از دوستان گفت 

حالا صبح زنگ بزنم بهمن ببینم قبول میکنن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم من تو آزمایش انتی تی پی او زده ۵۶ فک کنم زیاده رنج ازمایشگاه ۳۵ هستش ...دکتر زنان ودکتر غ ...

عزیزم من از این آزمایش سر در نمیارم از مرضی جون و زینبی جون بپرس 

ولی اون دوستمون رفته بود پیش دکتر زرنانی نشون داده بود آزمایشات رو به نظرم قبل انتقال شما هم برو 

😂😂😂حتما زنگ بزن بگو باردارم نمی تونم بیام همسرمم نیست فعلا بزار خیالت راحت بشه

حتما فردا میزنم ❤️❤️❤️

راستی عزیزان دکتر شمام گفته که حتما اکو قلب جنین رو برید چون تو غربالگری دوم اکو قلب نیست گفتن جداگا ...

عزیزم خود دکتر تشخیص میده خیلیا ندادن خیلیا هم دادن از دکترت بپرس ولی میدونم دکتر صدری انجام میده حدود ۶۰۰

عزیزم شما ضخامت اندومترت برای انتقال چند بود؟  

دکترم نگفت منم یادم رفت بپرسم🙈🙈

1 ماه قبل انتقال خودم سونو رفته بودم ، روز 18 پریودی ضخامت 7 بود . دکتر سونو گفت چون دوفاستون می خوری ضخامتت کم هست ، استرادیول بخوری درست میشه

از روز 3 پریودی تا به امروز 3 تا استرادیول می خورم.

دکترم نگفت منم یادم رفت بپرسم🙈🙈 1 ماه قبل انتقال خودم سونو رفته بودم ، روز 18 پریودی ضخامت 8 بود ...

عزیزم استرادیول میخوری آب زیاد بخور 

ایشالا که‌مثبتی عزیزم من تاحالا انتقال ندادم نمیدونم ولی تودوتا بارداریام هم لک نداشتم اصلا، ولی انگ ...

توکل به خدا 

مامانم میگه حتما پسره که زیاد لک میشی ، والا دیگه انتظار و استرس کشت مارو .

دوستان با وجود آندومتریوز میشه ای وی اف کرد دوستم تو سونوش زده کیست های ریز هم بین لایه های رحم ؟؟؟؟؟ 

توکل به خدا  مامانم میگه حتما پسره که زیاد لک میشی ، والا دیگه انتظار و استرس کشت مارو .

جدی منم دوتا پسر انتقال دادم خدا کنه هردومون با خوشحالی بیاییم اینجا بگیم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود