2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
خدا رو شکر گلم، عزیزم به دکترت گفتی؟؟ 

زینبی جون یه سوال دارم 

کسی که خودش باردار میشه راحت و مشکلی هیچکدوم ندارن چی باعث میشه منفی بشه میکروشون حتی جنین خیلی خوبم داشته باشن ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی، من دیماه پانکچر شدم و هایپر، نزدیک ۲۰ تا جنین هم تشکیل شد. اسفند ماه هم انتقال جنین دا ...

سلام عزیزم،آمپولی که بهت میدن امپول سینافکت یا مشتقات اونه مطمئنا و اینکه برا خیلیا سیکل ۴۵ روزه انتقال درنظر میگیره رویان پس نگران نباش...احتمالا برای من هم همینطوره،

من مثل شما بهمن پانکچر شدم و هایپر تا الانم برا کرونا کارم عقب افتاده

امروز یکی از خانما توی تاپیک گفتن رفتن رویان و اونجا تازه براش آزمایش نوشتم گفتن برو جواب آزمایشات و بگیر و ماه بعد براش سیکل و شروع میکنن...

ممکنه به منم همین و بگن چون منم ۵ ام نوبت دارم و روز ۱یا ۲ پریودمه اون موقع اگه فردا برم آزمایش تا ۵ شنبه مطمئنا اماده نمیشه جوابش....خواستم بپرسم به شما نگفتن سیکلتو شروع نمیکنیم چون اول باید جواب دکتر غددتو  با آزمایشات و بدونیم...آخه شما گفتین به شما گفتن چند روز دیگه هم میتونی جواب آزمایشات بیاری

من میترسم به منم مث اون دوستمون بگن فعلا برو با جواب آزمایشات بیا برا ماه بعد سیکلتو شروع میکنیم  

میدونید ازمایشاتی که براتون نوشتن چیا بودن؟؟؟

ببخشید من اینهمه پرچونگی کردم ولی واقعا از انتظار خسته شدم

عزیزم تو هفته ۲۰ طبیعیه حرکت جنین منظم نباشه؟ من چند روز حسش میکنم بعد یکی دو روز اصلا حرکاتشو نمیفه ...

رها جان تا 28 هفته اصلاً کاری به حرکات جنین ندارن، یعنی هیچ قاعده و قانونی نداره، ممکنه یه روز کلی حرکتش رو حس کنی، چند روز اصلاً حس نکنی ولی مطمئن باش اون تکون میخوره، تو احساسش نمیکنی، ان شاء الله از 28 هفته به بعد باید مرتب حواست به حرکت جنین باشه، همین الآن هم هروقت دوس داشتی با خوردن یه  بستنی و خوابیدن به پهلوی چپ حسش کن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
رها جان تا 28 هفته اصلاً کاری به حرکات جنین ندارن، یعنی هیچ قاعده و قانونی نداره، ممکنه یه روز کلی ح ...

ممنون عزیزدلم خیلی لطف کردی😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
وای رها جون انقدر دوس دارم منم بعدا باردار شدم بیام بگم من همش استرس داشتم‌ولی الان‌باردارم😁😁

عزیزم بگردمت ،منم هنوز باورم نشده به این مرحله رسیدم ،دقیقا اون موقع ها وقتی مامانهای حامله به بقیه دلگرمی میدادن همین حسو داشتم 😍 الهی که بزودی بیای به بقیه دلگرمی بدی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم سلام، به نظر میاد خوبه ولی دیرتر ممکنه پانکچر بشی

آها ممنونم عزیزم دکتر دوروز آمپول ستروتاید داده میدونید واسه چیه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آزمایش های معمولی گفتن خیلی وقته گذشته اهن خون قند خون و ..‌ اینا که می نویسن برا قبل بارداری انشالل ...

همه همشون و دوباره باید بدیم یا فقط آزمایش کلی که مربوط به قند و چربی و تیروئید و......هست آخه الان رفتم آزمایش اون موقع رو نگاه کردم خیلی چیزا نوشته توش....

ممنون عزیزم انشالله شمام زودتر کارات انجام بشه خیالتون راحتشه بخدا میدونم چقد سخته انتظار و معطلی

زینبی جون یه سوال دارم  کسی که خودش باردار میشه راحت و مشکلی هیچکدوم ندارن چی باعث میشه منفی ب ...

مامان ماهک عزیز من اینو از جنین شناس پرسیدم و حتی صداشو نو ضبط کردم میگن تو بهترین حالت که همه چی اوکی باشه جنین اوکی باشه احتمال بارداری 30-40 درصده 

همنطور که با اولین نزدیکی احتمال بارداری حدودا 25-30 درصدهست 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دو روزه انتقال دادم  دوتا جنین  نه شیاف دارم هر ۳روز یکبارم آمپول می زنم

سلام من امروز پریود شدم بنظرتون تو این دوره چیا مصرف کنم و بیشتر بخورم ک تخمک بیشتر داشته باشم؟؟ژل رویالم تو این دوره میشه خورد؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...