2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
عزيزم پس کی دیگه نی نی مون دنیا میاد؟ 

عزیزم تو هفته ۲۰ طبیعیه حرکت جنین منظم نباشه؟ من چند روز حسش میکنم بعد یکی دو روز اصلا حرکاتشو نمیفهمم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
من الان پیتزا با نوشابه خوردم😐😐

نوش جونت ، من بعد انتقال تا دلت بخواد سیب زمینی سرخ کرده و پیتزا و اکبر جوجه و غذای بیرون خوردم ،چون خانوادم خبر نداشتن تنها بودم ،همسرم سه روز کامل غذا از بیرون خرید بعدشم یه خط درمیون نمیذاشت غذا درست کنم میخرید

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم عزیزم، خیلی شلوغ بود و متاسفانه اصلا رعایت نمیکردن، یه سری حتی بدون‌ماسک اومده بودن و تو صف پذی ...

آره گلم شلوغ که اونجا چون رایگان هست شلوغه، ولی اون موقع کرونا نبود و منم گفته بودم سرکلاژ کردم، کارم رو راه انداختن سریع، تشخیص دکتر هم خوب بود 

رویان چقدر معطل می کنه ۳ ماه بعد هایپری زنگ زدم یک ماه بعدش نوبت دادم که دیروز بود گفتم حتما میگن بی ...

سلام عزیزم چه آزمایشاتی برات نوشتن؟

منم برای ۵ام وقت ویزیت دارم یعنی به منم میگه برو آزمایش بده و کارم عقب میفته؟؟؟من حتی اگه فردا برم آزمایش تا ۴شنبه آماده نمیشه که بتونم ۵شنبه با خودم ببرم  

بدبختی اینه که ۵ام ک نوبت دارم پریودم هستم مطمئنا...یعنی منم کار انتقالم میفته شهریور؟؟!!!!

منم مث شما بهمن پانکچر کردم و هایپر شدم و بخطر کرونا تا الان کارم عقب افتاد

نوش جونت ، من بعد انتقال تا دلت بخواد سیب زمینی سرخ کرده و پیتزا و اکبر جوجه و غذای بیرون خوردم ،چون ...

وای رها جون انقدر دوس دارم منم بعدا باردار شدم بیام بگم من همش استرس داشتم‌ولی الان‌باردارم😁😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم چه آزمایشاتی برات نوشتن؟ منم برای ۵ام وقت ویزیت دارم یعنی به منم میگه برو آزمایش بده و ک ...

آزمایش های معمولی گفتن خیلی وقته گذشته اهن خون قند خون و ..‌ اینا که می نویسن برا قبل بارداری انشالله برا شما اینطور نباشه و اینکه گفتن دکتر غدد ببینه شما رو ولی قندم ۹۴ بوده ولی میگن حتما خودش باید دستور بده 

خدایا شکرت
من کلا نوشابه و پفک و چیپس رو گذاشتم کنار  کلا تصمیم داشتم با بچه نخورم ولی هوس می کنم

منم چایی و کلا گذاشتم‌کنار با نوشابه اینا ولی امشب دوپر با نصف کمتر لیوان نوشابه خوردم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خدا رو شکر گلم، عزیزم به دکترت گفتی؟؟ 

ممنون عزیزم، زیر شکمم روز اول و دومی که آمپولا رو می زدم هم خیلی درد داشت هم نفخ شدید داشتم همه حجم ادرارم کم شده بود، تو برنامه غذاییم روزی شش تا سفیده تخم مرغ و دو لیوان دوغ پرنمک گذاشتم و خوردم اینا رو که خوردم هم درد شکمم خوب شد هم حجم ادرارم تقریبا طبیعی شد، ولی فردا میخام برم دکتر بازم بهش میگم حجم ادرارم کم شده بود طبیعیه یا نه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست