2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
بله عزیزم میتونید داشته باشین دو روز مونده به پانکچر دیگه نزدیکی نکنین

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستاره جان میخوام انشاء الله انتقال بدم هم انوکسا دارم هم پروژسترون .انوکسا رو خودم میزنم اما پروژستر ...

من هم مثل شما این دوتا رو داشتم..

ترس نداره یک بار پیش تزریقات چی بره ببینه و توضیح بده یادمیگیره..

شوهر من هم اول میترسید و قبول نکرد، ولی اون اقا که مسول تزریقات بود به اقام گفت کاری نداره یاد بگیر بزن، یکی دوتا امپول نیست شما باید هرروز تزریق داشته باشی، دیگه دل اقام بزرگ شد.😄

ولی خوب اگه اقات خیلی ترسش زیاده بهتره یکی دیگه بزنه، کسی رو نمیتونید بگید بیاد خونتون و تزریق انجام بده؟

منکه فقط دارم گریه میکنم یادم افتاد امروز جوجه کباب خوردم احتمالا زعفرونش زیاد بود حواسم نبود

اون مقدار زعفرونی که توی غذا هست اصلاً مهم نیست عزیزم. وقتی میگن زعفرون نخورین منظورشون دم کرده‌اش هست. من تا دلت بخواد از انتقال تا الان که روزهای آخر بارداری هستم جوجه کباب و شله زرد و زرشک پلو و ... خوردم. استرسی که سر این مسائل به خودتون میدن بدتره!

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام دوستان عزیز  من ۳۷ سالمه یه پسر ۵ ساله دارم که ای وی افی هست  مشکلم اینه که کیست ان ...

سلام،

خیر باشه ان شاء الله، جنین فریز نداری؟

ازمایش ذخیره تخمک بده و همچنین زودتر اقدام کن برای پانکچر اگه استرس کم بودن ذخیره تخمک رو داری..

چرا میخواهی رحم رو در بیاری؟

ایشالا مامانی حتما زنگ بزن مرکز بگوو شاید بگه شیافتو بیشتر کنی

ایشالا ایشالا

امروز صبح قطع شده . دکترم روزای زوج هست و ی شهر دیگه . اگه تا فردا بعدازظهر دوباره پیش بیاد زنگ میزنم می پرسم 

دفعه ی قبل هیچ علایمی نداشتم ولی اینبار فرق می کنه

ایشالا ایشالا امروز صبح قطع شده . دکترم روزای زوج هست و ی شهر دیگه . اگه تا فردا بعدازظهر دوباره پی ...

خوب پس خبرایی از کی یکم فرق کردی منکه هیچ حسی ندارم روز ۳ انتقالمه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اون مقدار زعفرونی که توی غذا هست اصلاً مهم نیست عزیزم. وقتی میگن زعفرون نخورین منظورشون دم کرده‌اش ه ...

سلام خوبی عزیزم شمام شیاف داشتین بعد انتقال و ۳ روز یکبار آمپول؟ اگه آره میشه بگین روزی که آمپولدمیزدین شیافم می زاشتین؟

و اینکه چه علائنی داشتین بعد انتقال؟

ببخشید خیلی سوال کردم 😘

رویان چقدر معطل می کنه ۳ ماه بعد هایپری زنگ زدم یک ماه بعدش نوبت دادم که دیروز بود گفتم حتما میگن بیا برا شروع انتقال ولی کلی آزمایش دادن گفتن دکتر غدد باید نظرشو اعلام کنه به همین راحتی ۱ ماه دیگه عقب افتادم قبل عید پانکچر شدم تو بهترین حالت شهریور انتقال میدن

خدایا شکرت
خودم هيچ مشکلی ندارم فقط کم کاری تیرویید  همسرم آزواسپرم من نگفتم که مظلوم فرد بهتر از جنتی ...

عزیزم پانکچرشدی دیروزبه سلامتی حالت خوبه؟

همسرت چطوربعد بیوپسی خوبه انشاللله؟

امیدوارم بهترین جنین هابرات تشکیل شده باشه🙏

من دیروزاومدم مطب دکترنصر راستش وبخوای ازرفتارش خوشم نیومددکترلاهوتی سونوگرافی ام کرد واجازه ندادن همسرم بیاد داخل اینقدراصرارکردم یه لحظه دکتراومدکه ببینمش واونم اصلا جوابم رونداد وگفت برین پیش دکترمظلومی فرد پس چراهمه میگن مهربونه 😔

من باهزاربدبختی همسرم ورااضی کردم بریم پیشش ولی حالا نمیدونم اصلا راه درست روانتخاب کردم😔رفتاردکترباشما هم اینطوره یا فقط بامن اینطوربود؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

دوستان کسی مریض دکترنصره توگروه اگه امکانش هست جوابم روبده ممنون

اصلا دکترمریض رونمیبینه که پس چطور میگن دکترنصرخوبه همه ی کارای منودکترلاهوتی انجام داد

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
خوب پس خبرایی از کی یکم فرق کردی منکه هیچ حسی ندارم روز ۳ انتقالمه

خدا کنه ، خبرایی باشه 

دیروز مردم و زنده شدم

من ساعت 5 بعدازظهر شنبه 24 خرداد انتقال دادم و روز جمعه 30 خرداد از ساعت 7 شب اینا لک دیدم خیلی خیلی کم 

شنبه 31 خرداد لک بینیم نسبت به جمعه بیشتر بود ولی خون نبود ، خون آبه بود ولی مقدارش زیاد .

امروز صبح کامل قطع شده و تقریبا 4 روز میشه که سینه هام حساس شده ، درد می کنن.

خدا کنه ، خبرایی باشه  دیروز مردم و زنده شدم من ساعت 5 بعدازظهر شنبه 24 خرداد انتقال دادم و ر ...

ای جون مبارکت باشه مامانی خدا کنه ماله منم مثبت بشه

سلام، خیر باشه ان شاء الله، جنین فریز نداری؟ ازمایش ذخیره تخمک بده و همچنین زودتر اقدام کن برای پا ...

نه متاسفانه جنین فریز ندارم 

عزیزم من از دردهای وحشتناکی که بخاطر آندومتریوز تا حالا کشیدم واقعا خسته هستم و با در آوردن رحم‌ مشکل آندومتریوزم حل میشه 

از طرفی تابستون متوجه شدم سلولهای پیش سرطانی در دهانه رحمم وجود داره و عمل کونیزیشن انجام شد و دهانه رحمم درآوردن ، در این هشت ماه که از عملم گذشته خدارو شکر نمونه برداریهام سالم بوده اما کلا ترس اینو دارم که اینبار رحممم دچار بدخیمی بشه