2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست

سلام به همگی، من دیماه پانکچر شدم و هایپر، نزدیک ۲۰ تا جنین هم تشکیل شد. اسفند ماه هم انتقال جنین داشتم که باردار نشدم. حالا باز رفتم رویان، دکتر بهم گفت سیکلت این دفعه ۴۵ روزه است. بهم قرص ال دی داد که شروع کردم. جواب آزمایشم رو قراره چند روز دیگه ببرم بهم گفت بهت آمپول میدیم توی بازو نگفت چه آمپولی. ولی لا به لای سوالاش ازم پرسید هایپر شدی؟ گفتم آره. کسی بوده جنین داشته باشه و بهش سیکل ۴۵ روزه بدن؟ من میترسم دوباره بخوان اشتباهی تخمک کشی کنن ازم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی‌؟  گلم من تو بارداری دو دفعه اونجا رفتم و خیلی از دکتر راضی بودم، الان اطلاع ن ...

رفتم عزیزم، خیلی شلوغ بود و متاسفانه اصلا رعایت نمیکردن، یه سری حتی بدون‌ماسک اومده بودن و تو صف پذیرش منتظر بودن، خود دکتر هم در حد ۵ دیقه اکو انجام داد، خداروشکر مشکلی نبود، بعدم یه برگه فتوکپی شده که با خودکار جواب اکو رو توش وارد کرده بودن دادن دستم و اومدم

سلام به همگی، من دیماه پانکچر شدم و هایپر، نزدیک ۲۰ تا جنین هم تشکیل شد. اسفند ماه هم انتقال جنین دا ...

فک نکنم اشتباه کنن ، از داروهات متوجه میشی که واسه تخمک کشیه یا انتقال ، من دفعه اول که اردبیل میرفتم واسه انتقال بعد اینکه هایپر شدم سیکل 45 روزه دادن ولی الان روز 19 پری انتقال دادن.

ممنون گلم ❤ اره بس که خنگم و ساده ! دعا کن واسم زینب جون.اوضاع روحیم اصلا خوب نیست .

دور از جونت عزیزم، با خودت مهربون باش

افسردگی بعد از زایمان طبیعیه ولی باید پیش دکتر بری تا خوب بشه، گاهی مداخله درمانی نیاز هست و اصلا هم عیب نیست، گاهی حتی از بچه آوردن پشیمون ممکنه بشه آدم حتی اگر ناباروری هم داشته قبلش و... 

نشونه این هست که به خودت اهمیت میدی، حتما یا حضوری یا آنلاین این قضیه رو پیگیری کن گلم 

سلام به همگی، من دیماه پانکچر شدم و هایپر، نزدیک ۲۰ تا جنین هم تشکیل شد. اسفند ماه هم انتقال جنین دا ...

عزیزم واسه انتقالت هست...نگران نباش...سیکلای انتقال بسته به نظر دکترا خیلی زمانبندی متفاوتی داره

نازنین جان آنتی تی پی او بالا یا هاشیموتو یه بیماری خود ایمنی هست و اینجوریه که غده تیروئید به خودش ...

اهان مرسی عزیزم خیالم راحت شد آره تیروئیدم کم کاره  قرص لووتیروکسین میخورم فک کردم برای مشکل ایمنی انعقادیه  ...

ممنون عزیزم ، دعام کن . کلی استرس دارم  الان دوباره لک دیدم ، لک لانه گزینی تا کی ادامه داره؟& ...

ایشالا که‌مثبتی عزیزم من تاحالا انتقال ندادم نمیدونم ولی تودوتا بارداریام هم لک نداشتم اصلا، ولی انگار بارداری  ای وی افی اکثرا لک لانه گزینی دارن ...ایشالا بایه بتای تپل میای شایدم دوقلو باشن 😍😍😍😍برای منم دعاکن عزیزم 😘