2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست
نه عزیزم ، من هیچ علائمی نداشتم ، روز هفتم انتقال نشستم یه دل سیر گریه کردم😥بعد از سونوی قلب دیگه ت ...

رها جون خیلی استرس گرفتم همشم می خوام سر خودمو گرم کنم نمیشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
کجای اطلسی؟

فروشگاه که سر میدون اطلسی هست من هرشب به میگیرم ازاونجا

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما امروز روز ۸ سیکل پریودمه.فولیکول هام از ۹ داشتم تا ۱۲.کوچیکه؟؟استرس دارم

@زینبی_بابا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانوما امروز روز ۸ سیکل پریودمه.فولیکول هام از ۹ داشتم تا ۱۲.کوچیکه؟؟استرس دارم @زینبی_بابا

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ستاره جان میخوام انشاء الله انتقال بدم هم انوکسا دارم هم پروژسترون .انوکسا رو خودم میزنم اما پروژستر ...

بنظرم باید قبل از انتقال یه دوره همسرامونو بفرستیم کلاس .... یاد بگیرن امپول بزنن خخخخ

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
رها جون خیلی استرس گرفتم همشم می خوام سر خودمو گرم کنم نمیشه 

فداتشم میفهم ، از اول این مسیر تا روز آخرش استرسه ، من شب انتقالم حسابی گریه کردم ، الانم هر بار میخوام برم سونو میمیرم و زنده میشم ، سونو ۱۲ هفته دکتر دید رنگم سفید ، گفت تو بخدا ایمان نداری 😐 میگفت مگه غیر اینه که هر چی بخواد همون میشه ، بعدشم یه مثال زد گفت من میخواستم برم مشهد تو اتوبوس بودم ، از اول سفر دائم سرمو میزدم به شیشه اتوبوس گریه میکردم میگفتم ای وای اگه تصادف کنیم چی میشه ، بغل دستیم گفت چرا اینطوری میکنی گفتم دست خودم نیست استرس دارم😐(دکتر داشت منو مسخره میکرد🤣) گفت حالا یا میرسم مشهد یا نه ،دیگه اینهمه استرس الکیه ، بعدشم گفت الان حامله بشی سونوهاتم عالی باشه بچتم صحیح و سالم بدنیا بیاد ، بعد از کجا میدونی تو دوسالگی یه مشکلی خدای نکرده براش پیش نیاد یا موقع تولد مشکلی نباشه ، میگفت همه اش استرسه ، مهم اینه که تو به خدا ایمان کامل داشته باشی و دعا کنی ،بقیشو بسپار به خودش ،واقعا از اون روز اروم شدم خدا خیرش بده ،ماهک جان توکلت بخدا باشه ، بخدا هر چی خیرمون باشه همون میشه ، پس اصلاااا دیگه بهش فکر نکن ،کتاب بخون قران بخون فیلم ببینم ،هر کاری که باهاش شادی رو انجام بده ، وقتی شاد باشی و از خدا تشکر کنی قطعا خدا هم‌جواب شاد بودنتو بهت میده 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم احتمالا هایپر شدی اصلا نگران نباش دو سه روز اذیتی واقعا و حجم ادرارت کمه ‌شکمت پر بعد بهتر میش ...

عزیزم من روز ۸ پری هستم فولی هام بیشتر9و ۱۰ و ۱۱ بود ۱۲ هم داشتم.یعنی هایپر شدم؟؟

عزیزم احتمالا هایپر شدی اصلا نگران نباش دو سه روز اذیتی واقعا و حجم ادرارت کمه ‌شکمت پر بعد بهتر میش ...

انشاءالله، ممنونم گلم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
انشالله شماهم تخمک های خوبی ازاد کنی من روز 9 رفتم سونو و اون سایزها و گفت دوشنبه میرم پانکچر تا ببی ...

ممنون عزیزم، انشاءالله بهترینا برات رقم بخوره گلم

عزیزم من روز ۸ پری هستم فولی هام بیشتر9و ۱۰ و ۱۱ بود ۱۲ هم داشتم.یعنی هایپر شدم؟؟

فکر کنم  هایپری بیشتر به تعداد بستگی داره عزیزم،دکتر بهتون گفت سایزشون خوبه؟روزی چند تا آمپول میزدی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام خانوما امروز روز ۸ سیکل پریودمه.فولیکول هام از ۹ داشتم تا ۱۲.کوچیکه؟؟استرس دارم @زینبی_بابا

نه عزیزم کوچک نیس منم روز 7 رفتم سونو گفت 11،12 هست خوبه

فداتشم میفهم ، از اول این مسیر تا روز آخرش استرسه ، من شب انتقالم حسابی گریه کردم ، الانم هر بار میخ ...

مرسی عزیزم دلم چه دکتر خوبی حرف خیلی خوبی زده 

لطفا برام دعا کن هر روز صبح دستمو میزارم رو دلم آیت الکرسی می خونم ۱۰۰ تا صلوات و استغفار می فرستم

بنظرم باید قبل از انتقال یه دوره همسرامونو بفرستیم کلاس .... یاد بگیرن امپول بزنن خخخخ

دقیقا همینطوره .تازه اگه شوهرم بلد بود باز من نمیتونستم اعتماد کنم چون واقعا از امپول میترسم اینقدم پامو سفت میگیرم که نگوووو هرچقد میگن شل بگیر بزار اذیت نشی بازم پامو میکشم  

فداتشم میفهم ، از اول این مسیر تا روز آخرش استرسه ، من شب انتقالم حسابی گریه کردم ، الانم هر بار میخ ...

شیافمو رکتال میزارم 

امروز ترشح دارم دلم خوش می کنم به این چیزا🤣🤣