2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون مقدار زعفرونی که توی غذا هست اصلاً مهم نیست عزیزم. وقتی میگن زعفرون نخورین منظورشون دم کرده‌اش ه ...

عزيزم پس کی دیگه نی نی مون دنیا میاد؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
دوستان من باید برای فریز مجدد جنین هام میرفتم بهمن ۲۱خرداد ولی وقت نشد اگه دیر بشه چی میشه ؟

لیانا جان مگه تلفنی نمیشه درخواست فریز مجدد بدی و پولش رو واریز کنی؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
نمیدونم والا! منم به شدت منتظرشم. فردا میرم دکتر ببینم چی میگه... 😊

ان شاء الله بسلامتی بارتو زمین بزاری و لذت ببری از بچه داری 

رزانا جون ایشالا این آزمایشات رو میدی دلیل سقط مشخص بشه زود زود طبیعی مامان بشی 

سلام عزیزم من تو آزمایش انتی تی پی او زده ۵۶ فک کنم زیاده رنج ازمایشگاه ۳۵ هستش ...دکتر زنان ودکتر غدد هم چیزی نگفتن بهم یعنی من مشکل ایمنی انعقادی دارم ؟تو گوگلم سرچ کردم زیاد متوجه نشدم 

چرا نازنین جون هم این دوتا جنین بیچاره هم قبلی بلاست بودن ولی قسمتشون نبود بیشتررشدکنن

قسمت نبود عزیزم  با امید به خدا ایندفعه یدونه اخریو انتقال بدی حتما مثبت میشی جوجه هات نازدارن دیگه 

آره میدونم چی میگی.فکروخیالای خودمون کمه باید به فکر کم کاریهای مرکزودکتروغیره هم باشیم.ایشالا این س ...

مرسی عزیزم اره بخدا ازبس میریم میایم خودمون دیگه یه پادکتر شدیم ...اره عزیزم اگه شرایط خوب باشه این ماه انتقال میدم 

فداااااات💓 اره خودم نمیرم همسرمم فعلا وقت نمیکنه گفتم یه وقت بهمن یه بلایی سرشون نیاره 😂😂

😂😂😂حتما زنگ بزن بگو باردارم نمی تونم بیام همسرمم نیست فعلا بزار خیالت راحت بشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خدا کنه ، خبرایی باشه  دیروز مردم و زنده شدم من ساعت 5 بعدازظهر شنبه 24 خرداد انتقال دادم و ر ...

وااای عزیزم من مطمئنم شمابارداری علائمات خیلی شبیه لانه گزینیه ...شنبه آزمایش میدی ؟ ایشالا بایه بتای خوب بیای 😍😍😍

اخه اونم عمل و اتنقالش جهاد هست و هزینه اش بالا!نمی خوام جز ناراحتی....درد هزینه اشم رو دلم بمونه .. ...

اره هزینه ها زیاده .خب اگه دوست داری برو بیمارستان دولتی مطهری ارومیه .دکترهاشون خوبه پولکی هم نیستن

سلام عزیزم من تو آزمایش انتی تی پی او زده ۵۶ فک کنم زیاده رنج ازمایشگاه ۳۵ هستش ...دکتر زنان ودکتر غ ...

نازنین جان آنتی تی پی او بالا یا هاشیموتو یه بیماری خود ایمنی هست و اینجوریه که غده تیروئید به خودش حمله میکنه و باعث کم کاری تیروئید میشه

واسه شما زیاد بالا نیست مثلا واسه من 560 هست که زیاده و این افردا فقط از سه ماه قبل از بارداری و ضمن بارداری با توجه به آزمایش tsh نیاز به مصرف لووتیروکسین دارن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
وااای عزیزم من مطمئنم شمابارداری علائمات خیلی شبیه لانه گزینیه ...شنبه آزمایش میدی ؟ ایشالا بایه بتا ...

ممنون عزیزم ، دعام کن . کلی استرس دارم 

الان دوباره لک دیدم ، لک لانه گزینی تا کی ادامه داره؟ 

شنبه آزمایش میدم .