2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684515 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خیالت راحت درد نداره کلا من تپلم.یعنی اگه ببینیم چاق نیستم ولی توپرم.یادمه اوایل بارداری رفتم دکت ...

ببخشيد عزيزم ميپرسم تاپيک آزو اسپرمي انسدادي هست همسرم منم مشکلش همينه ميخاستم بدون چند تا تخمک داشتي چندتاش جنين شد؟ و موقعي که شما پانکچر شديد همسرتون همزمان بيوپسي شدن؟ 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
مرسی گلم.دروازه کازرون شوهرم پرسیده گفتن فکر نکنیم گیرت بیاد.فقط باید بری میدون تره بار شاید پیدا کن ...

ارره همون 4راه بنفشه

من.اشتباه فک.میکردم.مشیرهس😅

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ببخشيد عزيزم ميپرسم تاپيک آزو اسپرمي انسدادي هست همسرم منم مشکلش همينه ميخاستم بدون چند تا تخمک داشت ...

اره عزیزم اول من پانکچر شدم بلافاصله همسرم عمل شد.20تاتخمک داشتم 8 تا جنین تشکیل شد .دفعهقبل 15 تا تخمک داشتم 3 تا تشکیل شد که سه تا رو باهم گذاشتن و قسمت دخترم شد

اره عزیزم اول من پانکچر شدم بلافاصله همسرم عمل شد.20تاتخمک داشتم 8 تا جنین تشکیل شد .دفعهقبل 15 تا ت ...

کيفيتا چي بود؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
اره عزیزم اول من پانکچر شدم بلافاصله همسرم عمل شد.20تاتخمک داشتم 8 تا جنین تشکیل شد .دفعهقبل 15 تا ت ...

چيکارا کردي قبل بعد انتقالت؟

آزواسپرمی انسدادی یعنی اسپرم دارن ولی راهش بستست؟؟؟

اره عزيزم 

چقد خوب ي سوال ديگم داشتم شمابرا انتقالت لاغر هم کردي؟ پياده روي چي داشتي؟ پي سي او بودنت مشکلي نداش ...

عزیزم من واسه انتقال وزنم در محدوده نرمال بود ولی به خاطر پانکچر pco تشدید شده بود 

کلا نیازی به لاغر کردن نداشتم ولی قبل از انتقال توفیق اجباری ماه رمضان بود

اگر شما در BMI نرمال نیستی حتما اول تحت نظر کارشناس تغذیه وزنت رو به محدوده نرمال بیار و بعد انتقال بده تا شانس بیشتری داشته باشی، ضمن اینکه pco هم با کاهش وزن خیلی زود علائمش محو میشه و حتی شانس بارداری طبیعی بالا میره

فکر نمیکنم چون فولیکول از ۱۸ تا ۲۴ خوبه...برا تو هم تا اون موقع سایزش به ۲۰ ۲۱ میرسه نه بیشتر چون من ...

ممنون دوست خوبم که به سوالام باحوصله  و کامل توضیح میدی، انشاءالله حاجت روا شی گلم، تا روز 7 دو تا سینال می زدم،دکتر از فردا که روز 8 هست گفته دوتا سینال اف رو با هاش ام جی و روزی یه دونه اورگالوتران تا روز 13 بزنم، شما الان باردارین؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست