2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
سلامت باشی عزیزم😍😍  دیگه تقریبا وقتش گذشته. فکروخیالات رو میزارم کنار.توکل بخدا

آره بابا بهترین کار همینه، تو سونو آنومالی در حد رد مشکلات ماژور بررسی می کنن خیالت راحت

بعد از تولد هم خودشون بررسی می کنن بچه رو، ان شاء الله به سلامتی بغلش کنی 😍 😍 😍 😍 

سلام به همه من الان رفتم دستشویی خیلی خیلی معذرت می خوام احساس کردم یه چیز داغ افتاد میشه جنین باشه؟ ...

سلام.عزیزم.بسلامتی انتقال دادی انشاءالله ایندفعه مامان.گل پسرایی💙

نه بابا جنین ک اصلا دیده نمیشه ک.بیفته..اینا هم.ترشحات طبیعیه .اصلا نگرانی ب خودت نده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلمی.من شیرازم توی هفت ماه هرروز صبح باید به میوه به سوره یاسین خوند و ناشتا خوردش.توی کتاب ریح ...

عزیزم.دروازه کازرون..یا سر4راه مشیر ی مغازه هس همیشه همه میوه داره ببین اونجا گیرت نمیاد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام.عزیزم.بسلامتی انتقال دادی انشاءالله ایندفعه مامان.گل پسرایی💙 نه بابا جنین ک اصلا دیده نمیشه ک ...

مرسی عزیزم ایشالا 

چه میدونم فک کردم یه چیز گرمی دفع شد ترسیدم‌😁😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

خانما این جواب پاپ اسمیر کسی میتونه تفسیرکنه

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
فدات شم مرسی واای خداا منتظر بتای مثبت شما وساحل واون دوستمون بودآذری هستم منم امید بگیرم 😍😍😍

مرسی عزیز دلم .از دعای شما خواهریای خوبم انشالله.امروز روز سوم انتقالمه بعضی وقتا اصلا فکر میکنم انتقال ندادم هیچ حسی ندارم امروز خیلی دلم گرفته بود نشستم یه دل سیر گریه کردم نمیدونم چیم شده اخه از اونور شوهرم تو اتاق قرنطینه اس من تو یه اتاق دیگه خوابم خیلی حس بدی دارم مامانم هم به خاطر کرونای شوهرم نذاشتم بیاد پیشم واقعا تو کارای خونه به مشکل برخوردم

سلام خوبي زينب خانوم گل پسري خوبه ي سوال داشتم شما خراش رحم داشتي ؟ انتقال اول و دومت خراش دادي يا ف ...

عزیزم من ماه قبل هیسترو و خراش دادم تو مطب دکتر.هیسترو درد نداشت در حد حس پر شدن زیر شکمه ولی از خراش برات نگم جوری جیغ زدم که روم نمیشد از اتاق بیام بیرون واقعا درد داشت

عزیزم من ماه قبل هیسترو و خراش دادم تو مطب دکتر.هیسترو درد نداشت در حد حس پر شدن زیر شکمه ولی از خرا ...

واي چرا بيهوشي نخاسي امروز ي خانومي از بس جيغ زد من اشکم در اومد ...ي سوال انتقال چندمته

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
واي چرا بيهوشي نخاسي امروز ي خانومي از بس جيغ زد من اشکم در اومد ...ي سوال انتقال چندمته

به دکتر گفتم گفت هزینه اش تو بیمارستان 4 میلیون میسه ولی تو مطب 400 تومن.از یه طرف هم دکتر گفت الکی مواد بیهوشی به بدنت نزن یه لحظه هست منم زیر بار رفتم بدجور هم زیر بار رفتم ولی واقعا پشیمون شدم دعا کن انتقالم مثبت بشه بعد این همه درد

بخدا منم تحمل دردم خيلي بالاست برا عکس رنگي اخ نگفتم ولي امان از هايپررررررررر ي چيزي ميگن ي چيزي مي ...

سلام دوست خوبم بدن با بدن فرق داره منم هایپر شدم ولی جز اینکه شکمم یکم باد کرده بود هیچ دردی نداشتم😊

سلام عزیزم خوبی‌؟  گلم من فقط یه بار انتقال دادم عادی بود اون هم قبلش دو بار iui منفی داشتم

چقد خوب ي سوال ديگم داشتم شمابرا انتقالت لاغر هم کردي؟ پياده روي چي داشتي؟ پي سي او بودنت مشکلي نداشت برا انتقال من پي سي او شديد هستم بنظرت سيکل انتقالمو شروع کنم ؟ ميشه کمکم کني😫😫😫😫من چاقم ميترسم برم انتقال بدم 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
مرسی عزیز دلم .از دعای شما خواهریای خوبم انشالله.امروز روز سوم انتقالمه بعضی وقتا اصلا فکر میکنم انت ...

ای جان دلم .واقعا تو شرایط سختی هستی .امیدوارم خدا جواب تمام سختی هایی که کشیدی رو بهت بده .تو قبلا همین راهو‌رفتی اینبارم موفق میشی.براهمسرتون خدا سلامتشون کنه وهمزمان با بی بی چک مثبت شما ایشونم ازاین بیماری راحت بشن 

عزیزم.دروازه کازرون..یا سر4راه مشیر ی مغازه هس همیشه همه میوه داره ببین اونجا گیرت نمیاد

مرسی گلم.دروازه کازرون شوهرم پرسیده گفتن فکر نکنیم گیرت بیاد.فقط باید بری میدون تره بار شاید پیدا کنی.

حالا منتظرم شنبه بشه شوهرم بره ببینم چی میشه.

چهارراه مشیر؟؟؟؟؟دقیقا کجاش عزیزم؟

خودم چهارراه بنفشه شنیدم.فردا اونجا هم میپرسیم انشالله

مرسی عزیز دلم .از دعای شما خواهریای خوبم انشالله.امروز روز سوم انتقالمه بعضی وقتا اصلا فکر میکنم انت ...

عزیزم خیلی شرایط سختی داری این کرونای لعنتی هم زندگی وبرنامه ی همه رو بهم ریخته امیدوارم با یه بتای تپل بیای و باخبر بارداریت حس وحال خونتون عوض بشه وهمسرت زود زود خوب بشه ...اشکال نداره هرحسی داری خودتو خالی کن منم بعضی وقتا اینطوری میشم حتی هفته ی پیش هرروز بغضم میگرفت میرفتم زیر دوش کلی گریه میکردم وسبک میشدم ... من احساس میکنم خیلی زود میگذره روزا ولی برای شماهاکه منتظر چهاردهمین روزید دیر میگذره ایشالا نینی نازت میچسبه به دلت وبرات میمونه 😘😘