2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
عزیزم من واسه انتقال وزنم در محدوده نرمال بود ولی به خاطر پانکچر pco تشدید شده بود  کلا نیازی ...

ممنونم از جوابت من تا انتقالم يک ماهي فرصت دارم فعلا رژيم کتو گرفتم اميدوارم تا اون موقع لاغر کنم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداکنه من خراش نخام خداکنه توام مثبت بشي با چشمام ديدم امروز ي خانومي از درد بالا اورد فقط گريه ميکر ...

وای خوب چرا بیهوش نمیکنن😭

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
خدانکنه سلامت باشی 🌺 مثبتی ایشالا یه خواهر ملوس واسه پسرت  این مارک انقدر حساسه که از ۲۶ سیک ...

لیانا جان خوبی عزیزم شما دوباره باردار شدی به سلامتی😍😍😍

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آزواسپرمی انسدادی یعنی اسپرم دارن ولی راهش بستست؟؟؟

بله بیوپسی کردن دیدن اسپرم داره.دو سری اول برای گرفتن اسپرم با سوزن نمونه گرفتن ولی این سری یه تیکه از بافت بیضه رو کندن و دو تا بخیه کوجولو خورد

ممنون دوست خوبم که به سوالام باحوصله  و کامل توضیح میدی، انشاءالله حاجت روا شی گلم، تا روز 7 دو ...

ممنون انشالله...الهی خدا تورو هم به آرزوت برسونه

منو که میبینی اینقد دلداریت میدم میگم بهش فکر نکن خودم انقدر از دست این دکترا حرص خوردم که نگو بس که بی خیال اینا  

نه عزیزم من قراره برا کارای انتقالم ۵ ام برم رویان...البته قبلا ۲ بار انتقال جنین داشتم بابل که منفی شد،،بابل نفهمیدن مورفوی سالم شوهرم ۲٪اومدم رویان تازه متوجه شدم...

دوروهاتم نسبت به داروهای من دزش پایین تره برا همین تا روز ۱۳ باید استفاده کنی عزیزم نگران نباش...انشالله همه چی خوب پیش میره برات

مرسی عزیزم ایشالا  چه میدونم فک کردم یه چیز گرمی دفع شد ترسیدم‌😁😁

نگران نباش عزیزم طبیعیه  منم روز انتقالم لخته دفع کردم سه روز بعدشم یه لخته دیگه .

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ي سوال بپرسم اي وي اف برات دردناک نبود سر دخترت ک الان سر دومي اومدي؟ناراحت نشيا ولي بخدا من اگه بهم ...

عزيزم ان شا الله كه خدا بهت فرزنداني سالم و صالح عطا كنه ، الان اين حرف رو ميزني ولي وقتي صاحب فرزند بشي باز هم دوست داري كه خدا بهت بده ان شا الله مثل من و آنا جون براي فرزند دوم اصلا لازم نباشه اين راه رو طي كني و فرزندان بعديت رو طبيعي باردار بشي ولي من خودم به شخصه اگر دوباره طبيعي باردار نميشدم حتما حتما دوباره براي داشتن فرزندان بيشتر سراغ آي وي اف دوباره ميرفتم و دوستان اينجا كه من رو ميشناسند ميدونن كه قصد هم داشتم برم كه خدا معجزه اش رو شامل حالم كرد .

آره خب سنم خیلی مهمه چون آدم هرچی سنش بالاتر میره ذخیره تخمدانش میاد پایین تر احتمال هایپر شدن کمه.. ...

نه تعدادش رو نگفت فقط گفت چپ بیشتر و بهتره و اندازشو بهم گفت راستی آمپول ستروتاید هم بهم داده صبا میزنم تو بازوم

سلام ممنون ميشم اگر مقدوره براي منم بخونين. تو سيمل آي يو آي هستم دعا كنيد برام ممنون ميشم.

عزیزم برات آیه الکرسی رو خوندم قبلش سوره مریم رو خونده بودم به  خدای بزرگ گفتم تو که زکریا با وجود پیر بودن و نازا بودن همسرش فرزند دادی دیگه کاری برات نداره که به این دوستامون هم نظری کنه پس بخواه خدایا انشاالله که خواست خداوند در این باشه که بزودی زود فرزندتو در آغوش بگیری