2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046739 بازدید | 684544 پست
نه عزیزم هچینگ با خراش فرق داره

الان در موردش خوندم تو نت. اگه درست متوجه شده باشم ینی یه لایه دور جنین رو برمیدارن که بهتر بچسبه به دیواره.

من جنین ۵ روزه انتقال دادم دکترم گفت تو مرحله بلاستوسیت هم همین مورد پیش میاد. بنظرم از هچینگ بهتره. 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
زینب جون خوبی عزیزم؟گل پسر خوبه؟  عزیزم شما موقع بارداری ازمایش سلفری و اکوقلب جنین انجام دادی ...

عزيزم نگران نباش من براي بچه اولم انجام ندادم ولي براي دومي دكتر برام نوشت انگار جديدا يك سري از دكترها ميگن بايد انجام داد ولي بيخود خودت رو نگران نكن ، راستي بارداريتون هم مبارك باشه خيلي خوشحال شدم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم قدم مهراد کوچولو مبارک باشه اشکال نداره  الان ي کوچولو افسرده اي اميدوارم  همه ...

ممنون از محبتت عزیزدلم

ان شاء الله به زودی زود قسمت خودت و همه منتظرها  عزیزم ...الهی آمین

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
منوتروپین همون اچ ام جی عزیز یعنی گونال و قطع کرد جاش ۴ تا اچ ام جی گفت بزن؟؟؟چنند روز گونال زدی؟؟ ...

از روز سوم پریودی ۱۵۰تا گونال با دوتا منوتروپین داشتم از روز هشتم ۱۵۰ تا گونال با ۴تا پودر و ۲تا آب منوتروپین

بنظرت زیاد نیست خیلی زیر دلم درد میکنه میترسم هایپر شم

درکت میکنم سارا جون... چاره ایی نیست جز صبوری توکل کن به خدا و به هیچ کس و هیچ چیزی فکر نکن الا سلا ...

ممنون عزیزم.باشه سعی مو میکنم که کنترل کنم خودمو..توکل به خدا.التماس دعا 💚💚

نه عزیزم ..هیچ کس! تنهای تنها بودم!  قربونت برم ..اره بازم خداروشکر.این همه سختی رو گذروندم.ای ...

سارا جون كاملا دركت ميكنم واقعا بعد از زايمان آدم دوست داره تنها نباشه ولي زياد به خودت سخت نگير و از اين روزهاي كوچولوت لذت ببر .

😂😂اره می دونم باید بهم روحیه بدیم فردا یه ایت الکرسی می خونمو میرم ایشالا خدا برامون بخواد

عزیزم خداوند پشت و پناهت باشه انشاالله فردا میری گل پسراتو میاری و ۹ماه تموم تو دل مامانم میمونن حتمن برات آیه الکرسی میخونم

خانما هر کسی میتونه برای مثبت شدن مامان ماهک آیه الکرسی بخونه انشاالله همگی حاجت روا بشین

سارای عزیز خیلی سخته و باید مادرتون حتنا میومد ولی همیشه تو سختیها ادم قوی میشه فقط بفکر خودتون باش ...

دلم خیلی گرفته ازشون مامان ماهک 😔 باشه عزیزم..ممنون

سارا جون كاملا دركت ميكنم واقعا بعد از زايمان آدم دوست داره تنها نباشه ولي زياد به خودت سخت نگير و ا ...

اصلا اون چیزی که فکر میکردم نشد مامان سبحان جان.خیلی خورده تو ذوقم.ولی سعی میکنم خودمو جمع و جور کنم .خودمم دیگه از این حال و روزم خسته شدم...دعا کن برام لطفا عزیزم🙏🏻💚💚💚

عزیزم.بخاطر زایمان تغییرات هورمونی بی دلیل نیست واس این.حالت..تنها هم هستی بدتره..ولی میگذره..خداروش ...

مرسی عزیزم

من میگفتم شاید این خیلی پرخوره.نگران بودم. تو یه هفته یه قوطی رو تموم کرد.زیاد نخورده به نظرت؟! نکنه زیاد میدم بهش و ضرر داشته باشه واسش؟

حق داری گلم زن بعد همسرش به خانوادش باید تکیه کنه ادم وقتی زایمان میکنه دوست داره مادرش کنارش باشه ن ...

اره خیلی دل نازک شدم..شبو تا صبح میشینم تنها گریه میکنم..دلم از همه گرفته...واسم دعا کن که از فردا اروم بشم .

ان شاء الله به سلامتی و دل خوشی گل دخترتو بغل بگیری 💕💕قربونش برم من هدیه ی زیبای خدا 💕💕

اصلا اون چیزی که فکر میکردم نشد مامان سبحان جان.خیلی خورده تو ذوقم.ولی سعی میکنم خودمو جمع و جور کنم ...

ميدونم عزيزم چي ميگي آدم بعد از زايمان انگار دوست داره دور و برش شلوغ باشه ، دختر من نزديك عيد نوروز به دنيا اومد و بعد از تولدش خيلي خونمون رفت و آمد بود و همه فاميل حتي فاميلهاي دور هم همون عيد براي ديدنش اومدن اونقدر اون روزها به من خوش گذشت و خاطره خوش تري ذهنم ثبت شده كه كاملا دركت ميكنم الان تنهايي داري چي ميكشي ولي ديگه بسپار به خدا ان شا الله كه خدا بهت صبر ميده و زودتر آروم ميشي .

مرسی عزیزم من میگفتم شاید این خیلی پرخوره.نگران بودم. تو یه هفته یه قوطی رو تموم کرد.زیاد نخورده به ...

نگران نباش عزيزم پسرها اوايل اشتهاشون زياده ولي بعدش پسر من كه بدغذا تر از دخترم هست و بايد خيلي گرسنه باشه و سرحال تا يك كم غذا بخوره ولي دخترم اصلا اينطوري نبود .