2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
اصلا اون چیزی که فکر میکردم نشد مامان سبحان جان.خیلی خورده تو ذوقم.ولی سعی میکنم خودمو جمع و جور کنم ...

سارا جونم هیچ کسی مهربون تر از خدا نیست و مطمئن باش که همیشه کنارته و حواسش بهته دوره زمونه بدی شده تجربه بمن ثابت کرده فقط همسر برامون میمونه پس با همسر و بچه های گلت لذت ببر. من دخترم که بدنیا اومد تنهای تنها بودم مادرم یکماه از خواهرم مراقبت کرد اما انگار نه انگار که منم سزارین کردم از همون اول خودم بچمو حموم بردم خیلی هم بی تجربه بودم اما چاره ای نداشتم باید خودم کارامو میکردم به این چیزا اهمیت نده میگذره 

مرسی عزیز دلم بابت دعای نابت.انشالله خدا از دهنت بشنوه. هزار ماشالا. اسپند برای مهراد عزیز دلمون دود ...

ممنون عزیزم از محبتت❤❤

از همین دلم گرفته که دستم نمک نداره.نمیدونم چرا! همیشه خوبی ها و محبتهام وظیفه س !

دیگه منم مثل خودشون میشم؛ البته بعید میدونم که بتونم .

بی صبرانه منتظر شنیدن خبر شیرین بارداری و زایمانتم  💚💚💚💚

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش عزيزم پسرها اوايل اشتهاشون زياده ولي بعدش پسر من كه بدغذا تر از دخترم هست و بايد خيلي گرس ...

مرسی خیالم راحت شد چون مثل جوجه دهنش بازه هرساعت

سارا جونم هیچ کسی مهربون تر از خدا نیست و مطمئن باش که همیشه کنارته و حواسش بهته دوره زمونه بدی شده ...

ممنون عزیزم از دلداریت..

مثل من دیگه! مامانم اومد سرزد گفت بچه ت ارومه دیگه.به من که احتیاجی نیست .چند ساعت نشست وکیفشو برداشت رفت.هنوز در عجبیم من و همسرم از کارش! چند سال پیش که شیمی درمانی میشد من چند ماه براش از جون و دلم گذاشتم. درسته وظیفه بود ولی بچه های دیگه ش اصلا تارف هم نمیکردن که پیشش باشن..همیشه همه کاراشون بامنه..حالا توقع اینکه چند روز کنارم باشه زیاد نیست .خلاصه فهمیدم اخر عاطفه و محبته ماشاالله..

واقعا همینطوره.فقط همسر واسمون میمونه..خدا حفظشون کنه واسمون.

لیانا جون قبل انتقال کله پاچه خوبه؟ دیگه فردا میرم امیدوارم نتیجه بگیرم همش می خوام بهش فکر نکنم نمی ...

به سلامتی و خوشی ان شاء الله عزیزم

ان شاء الله به سلامتی انتقال بدی و بعد نه ماه بغل بگیریشون گل پسرهارو 👶🏻👶🏻

@.شکیبا.    عزیزم ازمایش بتادادی ؟

سلام عزیزم.نه.بی بی چک گذاشتم منفی شد دیگه آزمایش نرفتم.الانم روز چهارم پری هستم.

متأسفانه دومین انتقال هم منفی شد.

دلم برای اون دوتا جنینی می سوزه که از دست دادم.فقط یه بلاست دیگه دارم :(

لیانا جون قبل انتقال کله پاچه خوبه؟ دیگه فردا میرم امیدوارم نتیجه بگیرم همش می خوام بهش فکر نکنم نمی ...

عزیزم من وقت اذان صبح یادت بودم ودعات کردم اگر قابل باشم.

امیدوارم نتیجه بگیری وخوشحالمون کنی :)

چرا هیچ کی جواب منو نداد؟ 😊😊 خانمایی که شاغلین بعد از انتقال چند روز مرخصی گرفتین؟

من روز انتقال وفرداش رومرخصی گرفتم هردوبار.

البته این بار دوروز مرخصیم افتاد قبل تعطیلات خرداد،برای همین 5روز خونه بودم.

دکترم گفت برات انتقال نمیدم  جنین ها باید فریز بشن☹️☹️☹️☹️☹️ چون دو ماه پشت سر هم آمپول زدی&n ...

خیلی خوبه که.اثرات هورمونی داروها توبدنت کم میشه.

خیلی ازدکترا اعتقاد دارن جنین فریز احتمال گرفتنش بیشتره.بخاطر همین برگشت بدن به وضعیت عادیش.

شما بعد از شیاف رکتال چقد دراز میکشیدین؟واژینال که همش میریخت  با اینکه دو ساعت دراز بودم😔

تو بروشورش نوشته بود حداقل 5دقیقه دراز بکشید.دکتر منم میگفت ده دقیقه یک ربع دراز بکش پروژسترونش جذب بشه بعد بلند شو اگرمیخوای شستشو انجام بده.چون نیم میلی گرم یا 1میلی گرم پروژسترون داره.بقیه اش ماده نگهدارنده هست و طبیعتا دفع میشه.نگران نباش.

منم سینال اف می زنم، یعنی زیاد تاثیری رو کیفیت تخمک نداره؟ دکتر برام گونال ننوشته

منم سینال اف زدم خیلی هم جوابدهی خوبی داشت.فقط بخاطر تعداد زیاد تخمک چندروز آخر تا پانکچر خیلی درد داشتم.خیلی آروم میشستم رو صندلی.

منم تواون سیکلی که یه ماه قبل انتقال ال دی ودکاپتیل میدن ال دی داشتم ولی دکاپتیل یه چندروزی عقب میند ...

آها فهمیدم الان.عیب نداره ایشالا هرچی خیره برات پیش بیاد.فعلا سالم بمونیم دراولویته!

من سیکل ماه قبلم کنسل شد چون آمپولا تقلبی بود البته من ۹ روز آمپول زدم و بعدش که سونو شدم کنسل شد ا ...

اینکه خیلی کوچیکه.نگران نباش چیزی نیست.

بعدشم این داروهای هورمونی یه وقتا باعث رشد پولیپ میشه ظاهرا.از چندنفر دیگه هم شنیده بودم.

بچهامن‌باامروز۴روزانتقال‌دادم ازدیروزتخمدان‌هام‌دردمیکنه..طبیعیه‌به‌نظرتون بعدش‌یه‌سوال‌دیگه..میگن ...

بخاطر انقباض رحم بهتره تحریک نشی.یه هفته دیگه دندون رو جیگر بذارید بعد بی بی بذار   

منم به شوهرم گفتم عیب نداره اگه منفی شد عوضش این دوهفته دوری روجبران میکنیم