2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046753 بازدید | 684544 پست
لیانا جون قبل انتقال کله پاچه خوبه؟ دیگه فردا میرم امیدوارم نتیجه بگیرم همش می خوام بهش فکر نکنم نمی ...

ای جااانم انشاالله نی نی ها محکم بچسبن به دلت 

آروم باش و موقع انتقال باهاشون حرف بزن بگو بهشون که بابا و خواهری منتظرشونن و خیلی خوشحالی از وجودشون 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بعد از شیاف رکتال چقد دراز میکشیدین؟واژینال که همش میریخت  با اینکه دو ساعت دراز بودم😔

من بعد از شیاف‌واژینال ۱ تا۲ساعت

اما کمیش بیرون میریخت

دکتر میگفت اون که باید جذب شه تو اون مدت جذب میشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام ممنونم  می خواد اکراین بره  همسرتون تستش مثبت بود که قرنطینه شد یا کلا هر کی بره و ...

نه

کلا هر کسی که وارد کشورش ایتالیا میشه باید ۱۴ روز قرنطینه باشه

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
از خانومایی که قبلا انتقال دادین،،کسی هست هچینگ انجام داده باشه قبل انتقال جنین آیا؟؟؟

همون خراش آندومتر رو میگید؟

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
خانما یه سوال آمپول گونال رو فقط طرف راست و چپ ناف باید زد بعد اینکه من آمپول رو طرف چپ شکمم زدم ان ...

چپ و راست راحت تره ، من یه بار بالای ناف میخواستم بزنم خیلی درد گرفت پشیمون شدم. دردش هم اونقدر عمیق نیست که تا پشت کمر بخواد بره

شاید شما شانسی به عصبی مویرگی چیزی برخورد کردی

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
من گفتم نگران کننده است گفتن نه داروهارو رو مصرف کنین دو ماه دیگه ای وی اف میکنیم مهرا کتابی

ایشالا که همه چیز خوب پیش میره دوستم امشب بادی اف ای ۴۷طبیعی مثبت شده 

من همسرم شغلش طوری هست که ازصبح تا ۲شب با مودم وسیستم ونت کار میکنه که اشعه هم باعث شکنندگی دی ان ای اسپرم میشه ....خیلی بابت این موضوع نگران هستم چون شرایط کارش جوری هست که با نت در ارتباط

....شما اگر همسرتون میتونه این دوماه مودم وگوشی رو بگو کمتر استفاده کنه ...حالا نمیدونم اگر مودم قطع کنم قابل درمان میشه یانه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
بله برا من هچینگ کردن مثبت هم شدم ولی قلب تشکیل نشد و سقط کردم

هزینه هچینگ چقد میشه؟؟؟برای هر جنین پول جداگانه میگیرن یا برای هر بسته(۲تایی یا ۳تایی) به طور کلی پول میگیرن

شما کدوم مرکز میری؟؟؟