2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
خیلی هم عالی  پس گلم ببین الان از مکمل ها کلسیم _د 3 بگیر از نوع سیترات ترجیحا و با آب فراوون ...

ممنونم عزیزم ، اینماه میرم میگم بنویسه برام اگه قبول نکرد میگم خودم میگیرم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
من زدم عزیزم ،بنظرم تاثیر داشت 

جدی.الهی شکر ک مثبت شدی عزیز دلم وممنون ک جواب دادی الهی فرزندت سالم بغل بگیری و سالیان زیر سایتون قدبکشه.عزیزم یکم توضیح میدی. من سری اولمه انتقال میخوام انجام بدم.مشکلمم فقط یه خورده تنبلی تخمدان دارم.الانم بهم ال دی.اسپرین و فولیک اسید دادن.و دکاپتیل روز۲۰نصفشو تزریق کنم.شما چه مسکلی داشتین.وایا این امپول زدی پریودت تاخیر نداشت.

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم گفت برات انتقال نمیدم 

جنین ها باید فریز بشن☹️☹️☹️☹️☹️

چون دو ماه پشت سر هم آمپول زدی 

الان بدنت به شدت بهم ریخته اس و نامتعادل

بدن باید به حالت استراحت دربیاد و نرمال بشه 

من سیکل ماه قبلم کنسل شد چون آمپولا تقلبی بود البته من ۹ روز آمپول زدم و بعدش که سونو شدم کنسل شد

امروز که سونو شدم تا تاریخ پانکچرم معلوم بشه

بهم گفت پولیپ داری به اندازه ۷*۵ میلی متر

گفت پریود بعد از پانکچرت بیا که پولیپ بررسی بشه

بچه هاااا من خیلی نگران شدم

هیچ اطلاعاتی راجع به پولیپ ندارم

این یه دفعه ای از کجا پیدا شد

من ماه پیش سونو شدم خبری از پولیپ نبود  

ا

دکترم گفت برات انتقال نمیدم  جنین ها باید فریز بشن☹️☹️☹️☹️☹️ چون دو ماه پشت سر هم آمپول زدی&n ...

بهترین پیشنهاد رو داده بهتون.

بچه ها قبل از انتقال جنین حتماااااا prp بکنین

شانس لانه گزینی رو خیلی میبره بالا  

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
بهترین پیشنهاد رو داده بهتون. بچه ها قبل از انتقال جنین حتماااااا prp بکنین شانس لانه گزینی ...

مگه دست خودمونه دکتر باید بگه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
من سیکل ماه قبلم کنسل شد چون آمپولا تقلبی بود البته من ۹ روز آمپول زدم و بعدش که سونو شدم کنسل شد ا ...

عزیزم شما دکتر نصر میرید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی بهار جون

عزيزم، شیاف سیکلوژست یا فرتیژست رو هم میشه واژینال گذاشت، هم رکتال، هیچ فرقی نداره، من هر دوبار که انتقال دادم، و هم توی این بارداری رکتال گذاشتم و خییییییلی راحت بودم، توی انتقال هام چند بار واژینال گذاشتم که خییییییلی اذیت شدم چون اصلاً واژنم بسته میشد و من نمیتونستم شیاف رو وارد کنم،،این خاصیت شیاف،  و البته احتمال عفونت هم زیاد میشه، با خیال راحت رکتال بزار و اصلاً نگران اثرش نباش 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سارا جون یعنی خانوادتم نیومدن 😔

نه عزیزم.هیچ کس نیومد😔 تازه دیروز بعد یه هفته اومدن چند دقیقه نشستن و رفتن ..لوس بازی درنمیارم ها ولی حال دلم یه جوریه.نمیدونم چه جوری بگم ! 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سارا جون از لحاظ جسمی خییلی به خودت برس یک روز درمیون یک سیخ گوشت یا جگر حتما تو غذاهات باشه خون های ...

اشتهام کور شده.به زور همسرم چند لقمه غذا میخورم. کسی نمیاد که.خودشون جلوتر از من گفتن که میترسن بیان بیرون از خونه مثلا! کارامو میکنم.کار خاصی ندارم.فقط دلم تنگ میشه از تنهایی 😔 خیلی دلم میگیره.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚