2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
عالیه عزیزم برای پنجشنبه هم ۱۰ یا ۱۱ میشه واسه منم مثل شما بود که با ضخامت ۱۱ انتقال دادن  بین ...

مرسی مهربون همیشه با حرفات اروم میشم♥️♥️

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
حتما بهتر شده. من فکر کردم جواب امروزه خب دارو مصرف کردی که قطعا درست شده

نه  یه دوست دیگه پرسیدن هموگلوبینم چند بود برای ایشونو عکسو گذاشتم ...امروز وقت نشده برم بگیرم باید دکتر غدد هم برم برای تیروییدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من با اینکه مشکلی ندارم فقط کمی تخمدونام ضعیفه متفورمین.کیوتن.اوابوست.فولیک اسید .داده دارم میخور ...

به من اصلا ال دی نداد.مشکلی نداشتم

سیکلم ۱۵ روزس

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
برای من ۱۳ بود احتمالا تا روز انتقال هم بالاتر میرفت خوب شد پس کنسل شد 

نازنین جان ماه بعد استرادیول ها رو طبق دستور پزشک بخور شاید خودت اضافه خوردی دلیلش اینه ضخامتت زیاد شده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه  یه دوست دیگه پرسیدن هموگلوبینم چند بود برای ایشونو عکسو گذاشتم ...امروز وقت نشده برم بگیرم ...

دکتر غدد سری قبل به من لووتیروکسین خارجی داد خیلی خوب ولی این سری هر جا گشتم گیرم نیومد البته من تهران نیستم

به دکترت بگو اگه صلاح میدونه خارجی برات بنویسه شاید تهران گیرت بیاد

نازنین جان ماه بعد استرادیول ها رو طبق دستور پزشک بخور شاید خودت اضافه خوردی دلیلش اینه ضخامتت زیاد ...

اره عزیزم حتما همینکارو میکنم 🙈🙈🙈تقصیر خودمم بود ...ولی دکتر گفت اینماه اصلا بهت استرادیول نمیدم 

دکتر غدد سری قبل به من لووتیروکسین خارجی داد خیلی خوب ولی این سری هر جا گشتم گیرم نیومد البته من تهر ...

باشه عزیزم حتما ...اخه من یه بار گفتم گفت فرقی نمیکنه هردو یه کاری انجام میده ولی خب صد درصد خارجی بهتره 

دکتر بهم گفت pcoهستی باید وزنتو بیاری پایین تا لاغر نشی انتقال نمیدیم.من این دوماهی ۶ ۷ کیلد چاق شدم.این میتونه باعث pcoباشه؟؟دارم دق میکنم از ناراحتی.یعنی وزنمو کم کنم خوب میشه؟؟

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم شما هم تنبلی داری؟؟؟ دکتر تون نگفت دلیل اینکه یه دوره ال دی و سینا میدن قبل انتقال چیه...ممکنه ...

نه من تنبلي ندارم عزيزم از زينبي بابا پرسيدم گفتن که مجموع این آمپول ها و ال دی، رحم و تخمدان رو به حالت یائسگی موقت میبرن تا برای دریافت داروهای انتقال و پذیرش جنین آماده آماده بشن خودشون هم تو سيکل انتقال براشون همين داروها تجويز شده.گفتن تو صفحات قديمي تاپيک بودن دوستاني که دکترشون براشون تجويز کرده.

خدایا شکرت
دکتر بهم گفت pcoهستی باید وزنتو بیاری پایین تا لاغر نشی انتقال نمیدیم.من این دوماهی ۶ ۷ کیلد چاق شدم ...

لاغر کردن واسه پلیکیستیک خیلی تاثیر داره 

همچنین ورزش کردن 

قرص متفورمین بهتون نداد ؟؟

لاغر کردن واسه پلیکیستیک خیلی تاثیر داره  همچنین ورزش کردن  قرص متفورمین بهتون نداد ؟؟

من الان اومده بودم سونو دومین روز قاعدگی واسه شروع سیکل میکرو.سونو واژینال شدم اول گفت pcoهست بعد گفت نه خوبه بد نیست سیکل رو شروع میکنیم.نمی دونم هنوز که قرصی چیزی نداد

یعنی شربت فروگلوبین معجزه میکنه. معده رو هم اذیت نمیکنه. به نظرم امتحانش کن.  فروسولفات هم عال ...

لی لا جون من الان دارم اسید فولیک 5 میخورم.اینایی که گفتی میتونی جایگزین دوز 5 فولیک اسید بشه؟

من الان اومده بودم سونو دومین روز قاعدگی واسه شروع سیکل میکرو.سونو واژینال شدم اول گفت pcoهست بعد گف ...

از همین حالا پروتئین زیاد بخور که هایپر نشی من پلیکیستیک بودم هایپر شدم