2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045107 بازدید | 684429 پست
شربت لاکسی ژل برای جلوگیری از یبوست ...راستی لیاناجون عزیزم من چندجایی خوندم سبزیجات خام مثل کاهو &n ...

آره....منم خوندم.گفته بود بعد از انتقال حتی میوه ها هم آب پز بخورین و دلیلش رو هم همون انرژی گفته بود.نمیدونم چقدر درسته و پشتوانه علمی داره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره....منم خوندم.گفته بود بعد از انتقال حتی میوه ها هم آب پز بخورین و دلیلش رو هم همون انرژی گفته بو ...

اره دقیقا خیلی جاها تو مقاله دکتر فاطمه نعمت الهی ودکتر عارفی هم اینطوری نوشته بود 

انشالله ماه دیگه با شرایط عالی میری برای انتقال عزیزم...سعی کن پیاده روی کنی هرروز تا اون موقع هم حا ...

دکتر داروهای انتقالو برام داد.گفتش سونوی بعدی اگه کیست بزرگ نشده باشه برات انتقال میدم .درغیر اینصورت کنسل میکنیم

فکر کنم محله‌اش میشه بنی‌هاشم

ممنون گلم،آره میدونم میدان بنی هاشم ولی میخوام بدونم چه محله ای نزدیکشه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم این آزمایشمه دکتر بهم قرص اهن ایرانی داده بود حالت تهوع میگرفتم بردم عوض کردم خارجی گرفتم یکی ...

یعنی شربت فروگلوبین معجزه میکنه. معده رو هم اذیت نمیکنه. به نظرم امتحانش کن. 

فروسولفات هم عالیه. اگه اشتباه نکنم هر قرصش 60 میلی آهن داره اما متاسفانه به من نساخت اصلا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شربت لاکسی ژل برای جلوگیری از یبوست ...راستی لیاناجون عزیزم من چندجایی خوندم سبزیجات خام مثل کاهو &n ...

اره همین شربته هم یه شربت دیگه 

ولی من میخوردم هم سبزی خوردم هم کاهو با روغن زیتون به نظر من صحت نداره نازنین جون  

اخه دکترم گفت بعد انتقال بخور الانم که باردارم این یکی دکترم میگه هر روز بخور که یبوست نشی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون گلم،آره میدونم میدان بنی هاشم ولی میخوام بدونم چه محله ای نزدیکشه ؟

محله‌های اطراف رویان روی نقشه گوگل 👇🏼

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
یعنی شربت فروگلوبین معجزه میکنه. معده رو هم اذیت نمیکنه. به نظرم امتحانش کن.  فروسولفات هم عال ...

این ازمایش سه ماه قبله  امروز جواب ازمایش جدیدمو میگیرم ایشالا که بهتر شده باشه ..ممنون از راهنماییت عزیزم 

برای من ۱۳ بود احتمالا تا روز انتقال هم بالاتر میرفت خوب شد پس کنسل شد 

اره واسه شما بالاتر میرفت بعدم الکی کلی هزینه میکردی بهتر ایشالا سیکل بعد دوز داروهاتم میاره پایین 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره همین شربته هم یه شربت دیگه  ولی من میخوردم هم سبزی خوردم هم کاهو با روغن زیتون به نظر من ص ...

اهان انگار نظر دکترا باهم فرق میکنه ولی خب از لحاظ علمی سبزیجات باعث میشه که یبوست نشیم منم بارداربودم کاهو میخوردم هم حالت تهوع رو کم میکرد هم نمیذاشت یبوست شم 

اهان انگار نظر دکترا باهم فرق میکنه ولی خب از لحاظ علمی سبزیجات باعث میشه که یبوست نشیم منم بارداربو ...

دقیقا هر دکتری یه نظری داره 

این ازمایش سه ماه قبله  امروز جواب ازمایش جدیدمو میگیرم ایشالا که بهتر شده باشه ..ممنون از راهن ...

حتما بهتر شده. من فکر کردم جواب امروزه

خب دارو مصرف کردی که قطعا درست شده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیزم ناشتا نمیخواد، منم دیروز روز دوم بود وارد سیکل شدم، انشاءالله با هم باردار شیم

ایشالا عزیزم😍😍😍😍

ایشالا نینیامون همسن میشن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍