2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
از همین حالا پروتئین زیاد بخور که هایپر نشی من پلیکیستیک بودم هایپر شدم 

پلی کیستیک یه چیز مادرزادیه یا نه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لی لا جون من الان دارم اسید فولیک 5 میخورم.اینایی که گفتی میتونی جایگزین دوز 5 فولیک اسید بشه؟

عزیزم فکر نمیکنم فقط میدونم شربت فروگلوبین 100 میکرو گرم فولیک اسید داره. که فکر کنم خیلی کمتر از فولیک 5 باشه. من خودم فولیک 5 هم میخورم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لی لا جون من الان دارم اسید فولیک 5 میخورم.اینایی که گفتی میتونی جایگزین دوز 5 فولیک اسید بشه؟

راستی لی لی جون کی انتقال داری به سلامتی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شربت لاکسی ژل برای جلوگیری از یبوست ...راستی لیاناجون عزیزم من چندجایی خوندم سبزیجات خام مثل کاهو &n ...

لاکسی ژل بعد از انتقال مشکل نداره؟ 

بقیه هم اگر اطلاعات دارین بگین دوستان؟ لاکسیژل بعدداز انتقال مشکل نداره؟ کلا به جز لاکسی ژل چه شربتایی میشه استفاده کرد؟ من همیشه بعد از انتقال یبوست شدید در حد مرگ میگیرم طوری که حتی با خوردن خیار گوجه و کاهو و روغن زیتون هم جواب نمیگیرم 😔😔

خواهش 
مرسی مهربون همیشه با حرفات اروم میشم♥️♥️

قربونت ماهک جون انشاالله خدا کمکت کنه 👼🏻👼🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لاکسی ژل بعد از انتقال مشکل نداره؟  بقیه هم اگر اطلاعات دارین بگین دوستان؟ لاکسیژل بعدداز انتق ...

عزیزم شربت منیزیم هیدروکساید هم عالیه 

نه هیچ مشکلی نداره بعد انتقال به منم دادن  آب گرم زیاد بخور 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خانمای عزیز  سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید.... من قبلا آی وی اف منفی داشتم با دکتر ...

ان شاء الله موفق باشی و نتیجه بگیری. 🤲🤲🤲⚘

من مرکز امید میرم خوبه مرکزش و امکاناتش..فقط شلوغه و دکترش کمی بداخلاق و پولکی، ولی دقتشون خوبه..

دوستان مرکز مام هم میرن خیلی راضی هستند..

توکل کن به خدا این مراکز و پزشکان همه وسیله اند..

لاکسی ژل بعد از انتقال مشکل نداره؟  بقیه هم اگر اطلاعات دارین بگین دوستان؟ لاکسیژل بعدداز انتق ...

زهراجون برای یبوست برگ‌گل محمدی رو تو چایی و یا پودرش رو تو ماست بریز بخور، الو بخارا و یا انجیر رو تو یک کاسه اب بگذار چند ساعت بعد خودش و آب تو کاسه رو بخور هم مفیده و هم ملین..روغن زیتون رو هم روی هر غذایی بریز و بخور..

غذاهای چرب و شیرین هم یبوست میارن کم کن مصرفشون رو..

زهراجون برای یبوست برگ‌گل محمدی رو تو چایی و یا پودرش رو تو ماست بریز بخور، الو بخارا و یا انجیر رو ...

ستاره در مورد من یکی نه الو نه انجیر هیچ کدوم جواب نداد،خیار گوجه،روغن زیتون هیچ کدوم 

این دفعه باید دارو بخورم، فقط میخوام بدونم ضرر نداشته باشه برا انتقال و باعث دفع نشه 😔😔

خواهش