2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
سلام نازنین جان منم ماه پیش سیکلم کنسل شد به خاطر آمپولام دقیقا حالتو میفهممم و درکت میکنم واقعا ...

سلام عزیزم ممنون میگم شاید حکمتی توش بوده که اینطوری شد چون تیروییدمم کم کاره امروز جواب ازمایشمو میگیرم اگه نیاز باشه دوز داروهامو تغییر بدم و بدنم اماده تر باشه  ، شما کی انتقال میدی ؟ به من‌گفتن پروژسترونو استرادیولو قطع کنم سریه هفته پریود میشم وروز ۱۰ سیکلم برم دوباره سونو بشم 

ممنون گلم انشاالله شما هم به سلامتی بارتو زمین بزاری بچه ی اولتونه

قربونت انشاالله شما هم مامان یه گل پسر بشی بله نی نی اول 😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم حتما همینطور بوده خودمم دارم جابجا میشم خونمو عوض میکنم یعنی اگه قراربود انتقال بدم باید ک ...

پس حکمتش مشخص شد عزیزم بهتر با روحیه جدید و خونه نو میری نی نی تو میاری 😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام، مال منم چند سایز بزرگ شدن خدا تا آخر بارداریو رحم کنه فکر کنم همینطور پیش بره تا آخر بارداریم ...

فک کنم تاثیرپروژسترون
وای خیلی بده من بعد زایمان رو تصور میکنم چقدر بزرگتر میشن😫

اینقدر بزرگن هیچ کس شکممو نمیبینه 😂

لیانا جان میدونی دلیلش چیه که بعضی دکترا اول فریز میکنن بعد پی جی دی و بعضی ها اول پی جی دی بعد فریز ...

عزیز دلم نازنین جون جوابت رو داده سوال دیگه ای داشتی بپرس 😘😘

به حرف دکتر گوش کن ⚘⚘ من از هفته ۱۶ تا ۳۷ روزی ۳ تا ایزوپرین خوردیم اگه تپش قلب نمیگیری بخور شکلی ن ...

عروسک جون دردت چه مدلی بود ؟ 

خوبی گل پسرت خوبه 🙂🙂🥰🥰

سلام عزیزم ممنون میگم شاید حکمتی توش بوده که اینطوری شد چون تیروییدمم کم کاره امروز جواب ازمایشمو می ...

به خدا اعتماد کن حتما حتما دلیل و حکمتی بوده

من احتمالا هفته دیگه پانکچر بشم، انشاالله اگه همه چی خوب پیش بره بعد انتقال بدم🙏🏽

لیانا جون امروز ۱۱ پری بودم ۸/۲ بود ضخامتم بود خوبه برای ۱۱  پری؟

عالیه عزیزم برای پنجشنبه هم ۱۰ یا ۱۱ میشه واسه منم مثل شما بود که با ضخامت ۱۱ انتقال دادن 

بین ۸ تا ۱۲ عالیه 

سلام خانمای عزیز  سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید.... من قبلا آی وی اف منفی داشتم با دکتر ...

عزیزم خب اینجا دوستان از خیلی دکترا نتیجه گرفتن ولی به نظر من دکتر شیسا جون و عروسک جون خوبه حالا صداشون کن ازشون بپرس 

بچهامن‌ازدیروز‌گلاب‌به‌روتون‌خیلی‌کم‌احساس‌یبوست‌دارم چی‌بخورم‌راحت‌بشم دکترم‌گفته‌نبایدیبوست‌بشی

صاحل جون اصلا نزار یبوست بشی کاهو با روغن زیتون بخور هروز برگه زردآلو آب گرم هر روز ناشتا اگه خیلی شدید مقعد رو با یذره روغن زیتون ماساژ بده ه شربتی هم هست اسمش رو باید تو نت ببینم یادم رفته اونم خوبه 

به خدا اعتماد کن حتما حتما دلیل و حکمتی بوده من احتمالا هفته دیگه پانکچر بشم، انشاالله اگه همه ...

اره امیدم به خداست ازهمون اول میگم هرچی صلاحه ایشالا همون بشه ....ایشالا برای شماهم خیلی خوب پیش میره وانتقال میدی ومثبت میشی عزیزم 😘😘

صاحل جون اصلا نزار یبوست بشی کاهو با روغن زیتون بخور هروز برگه زردآلو آب گرم هر روز ناشتا اگه خیلی ش ...

شربت لاکسی ژل برای جلوگیری از یبوست ...راستی لیاناجون عزیزم من چندجایی خوندم سبزیجات خام مثل کاهو  بعد ازانتقال خوب نیس  چون سرده وانرژی زیادی ازبدن میگیره برای هضمش البته نمیدونم درسته یانه 

سلام خانمای عزیز  سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید.... من قبلا آی وی اف منفی داشتم با دکتر ...

عزیزم من از دکترم خیلی راضی هستم. دکتر فاطمه بختیاری قلعه، مطبش توی پاسداران. کارهای پانکچر و انتقال رو کلینیک نیکان انجام میده.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
به من با اینکه مشکلی ندارم فقط کمی تخمدونام ضعیفه متفورمین.کیوتن.اوابوست.فولیک اسید .داده دارم میخور ...

عزیزم سعی کن همشون رو با معده پور بخوری .یه جوری تنظیم کن که با وعده های غذاییت بخوریشون.منم مشکل دارم اینجوری بهتر شدم .البته داروی معده هم میخورم.