2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045091 بازدید | 684427 پست
انشاالله به حق این صدای دلنشین اذان همه ی منتظرهای ای تاپیک دامنشون سبز بشه ۱۰۰۰ تا صلوات فرستادم بر ...

انشالله

الهم‌صل‌علی‌محمد‌وآل‌محمد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
انشالله الهم‌صل‌علی‌محمد‌وآل‌محمد

بچهامن‌ازدیروز‌گلاب‌به‌روتون‌خیلی‌کم‌احساس‌یبوست‌دارم

چی‌بخورم‌راحت‌بشم

دکترم‌گفته‌نبایدیبوست‌بشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من امروز باید برم واسه سونو روز دوم پریود واسه شروع سیکل.باید ناشتا باشم یا نه 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من دوباره رفتم تو نوبت اهدایی.جنین شناس کلا ناامیدم کرد. فقط نگرانم با این همه هزینه قرار چی بشه .دع ...

سلام من تازه وارد نی نی سایت شدم نمیدونم چه جوری باید پیام دوستیتونو قبول کنم ولی ما برایه اهدایی مشکلی نداریم باید ببینیم شرایط مرکزمون چه جوری انجام میدن براتون

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
لیانا جون امروز ۱۱ پری بودم ۸/۲ بود ضخامتم بود خوبه برای ۱۱  پری؟

عالیه..خیلی‌خوبه

پیش‌به‌سوی‌یه‌بارداری‌خوب

فدات شم عزیزم مرسی ایشالا ‌که  همینطوره عزیزم ایشالا شمامثبت میشی ماهم امیدوار میشیم، مطمین باش ...

مرسی‌ازدلگرمیت‌مهربونم😍😍

خانما من امروز باید برم واسه سونو روز دوم پریود واسه شروع سیکل.باید ناشتا باشم یا نه 

اگه‌آزمایشات‌هورمونی‌دادی‌

ناشتایی‌نمیخاد

ببخشید قبل از شروع دارو تقویتی بهتون چی داده دکتر؟

سلام فقط فولیک اسید و ویتامین دی

چیزدیگه ای نداد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اگه‌آزمایشات‌هورمونی‌دادی‌ ناشتایی‌نمیخاد

ممنونم

اره عزیزم حتما همینطور بوده خودمم دارم جابجا میشم خونمو عوض میکنم یعنی اگه قراربود انتقال بدم باید ک ...

عزیزم حتما این اتفاق برات ختم به خیر میشه و به خواسته ی قلبیت میرسی.