2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
والا اگر ملحفه با خودت بیاری و اسکاچ و مایع دستشویی و خودت غذا بپزی یا غذای کنسروی بخوری و دایم دستت ...

ممنون عزیزم ،آره توی فکر خودم بود که ملحفه رو ببرم،ولی بقیه نکات هم رعایت میکنم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دقیقا دکتر که سیکل منو کنسل کرد هم همینو گفت، که حیف هست جنیناتو هدر بدیم،همش هم میگفت شما خیلی ...

اره به منم‌گفت هزینه کردی حیفه بخوایم بیرون بیاریم پی جی دی کنیم ودوباره برگردونیم ...ایشالا که خیر باشه ومثل شما منم بار اول انتقالم مثبت بشم 

اره عزیزم اخه ۱۷ اسفند هم قراربود انتقال بدم اونم کنسل شد واقعا سخته اینهمه منتظرباشیم وبگن کنسله .. ...

عزیزم ناراحت نباش توکل کن به خدا .حکمتی توشه .ایشالا ماه دیگه آماده تر و قوی تر میری واسه انتقال

جانم عزیزم 

جانت بی بلا من می خوام تعیین جنسیت کنم خودم و شوشو مشکلی نداریم خواستم  مراحل و هزینشو بدونم ...ازمایش های ایمنی وانعقادی که دوستمون گفتن برایه ماهام باید انجام بشه که مشکلی نداریم وطبیعی باردار میشیم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
جانت بی بلا من می خوام تعیین جنسیت کنم خودم و شوشو مشکلی نداریم خواستم  مراحل و هزینشو بدونم .. ...

عزیزم اگه سوالی در مورد پی جی داشتی، در خدمتم، نه جانم آزمایش‌های ایمنی و انعقادی را معمولا کسایی انجام میدن که یکی یا دوبار سقط داشته یا انتقالشون منفی شده انجام میدن، آزمایش‌هایی که من برای پی جی دی انجام دادم، آزمایش‌های هورمونی، ذخیره تخمک، آزمایش‌های تکمیلی مثل ایدز و هپاتیت و...، عکس رنگی، کاریو تایپ، همسرم که همون آزمایش‌های تکمیلی خون و اسپرم دادن

سلام اگه همسرتون نشکل نداره پیج دکتر تاجیک رو تو اینستا دنبال کن عالیه بارداری موفق اسم پیجش هست&nbs ...

نه عزیزم مشکلی نداره 

مرسی که گفتی❤

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹
عزیزم اگه سوالی در مورد پی جی داشتی، در خدمتم، نه جانم آزمایش‌های ایمنی و انعقادی را معمولا کسایی ان ...

مرسی عزیزم میشه بگید چقدر هزینه کردید به من اینجا گفتن کلا ۱۰ تومان براش در نظر بگیر با تعیین جنسیت ،چند تا تخمک وچند تاش جنین شد؟چند تا دختر چند تا پسر؟ ببخش سوالام زیاد شد

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
لیلا جون شما بعد از خراش و هیسترو چند روز درد داشتی؟من روز اول درد نداشتم ولی از روز دوم درد دارم.مخ ...

من وقتی دراز می کشیدم اصلن درد نداشتم اما وقتی می نشستم یا خیلی ایستاده کار میکردم دردم می گرفت مخصوصا طرف چپم کلن کارای سنگین نکن

اره به منم‌گفت هزینه کردی حیفه بخوایم بیرون بیاریم پی جی دی کنیم ودوباره برگردونیم ...ایشالا که خیر ...

عزیزم غصه نخور. انشالله که خیره. منم بخاطر اینکه آهن و فریتینم خیلی پایین بود سیکلم کنسل شد، البته خودم کنسل کردم که یه کم جون بگیرم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم میشه بگید چقدر هزینه کردید به من اینجا گفتن کلا ۱۰ تومان براش در نظر بگیر با تعیین جنسیت ...

چه خوب گفتن بهتون برای هزینه، من 13 میلیون جدا از کل هزینه ها فقط برای پی جی دی پرداخت کردم، که از 12 جنین که تشکیل شد،بعد از پی جی و تشخیص بیماری‌های کروموزومیشون 2تا جنین پسر و 3 تا جنین دختر شد که 2 تا پسر را انتقال دادم و الان یه دونه گل پسر باردارم