2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
@ماهیرخ1   عزیزم پانکچر شدین؟ چطور بود؟ الان حالت خوبه؟ تونستی یه خبری از خودت بده🙂

ممنون که بیادم بودی عزیزم ...آره ساعت نه و نیم پانکچر شدم ولی با حال افتضاحی که حتی تا روی تخت هم خودشون بردنم و خوابوندنم 😭 فقط بیست تا تخمک کشیدن .نتونسته بودم زیاد تخمدانها رو دستکاری کنن ...بعدشم نگم براتون حالم افتضاح بد بود ..با کلی شیاف میخواستن آرومم کنن ...خدا خیرش بده دکتر بیهوشی اومد گفت این قبلشم درل شدید داشت شیاف جواب نمیده بهش آمپول بزنین ..چهار تا آمپول رو دوبار تو سرم تزربق کردن .

همچنان هم گیجم منگم .درد دارم ولی کمتر 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ممنون که بیادم بودی عزیزم ...آره ساعت نه و نیم پانکچر شدم ولی با حال افتضاحی که حتی تا روی تخت هم خو ...

آخی عزیزم، پس هایپریت شدید بوده، باز خدا خیرشون بده مسکن زدن، الان تا میتونی حسابی دوغ و چیپس و غذاهای گوشتی و کبابی بخور، ان شاالله که بهتر بشی، 20 تا هم خوبه،نگران نباش،ان شاالله کلی جنین با گرید عالی واست تشکیل میشه، هیچ دارویی دیگه دکتر برا کم شدن عوارض هایپری نداد؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون که بیادم بودی عزیزم ...آره ساعت نه و نیم پانکچر شدم ولی با حال افتضاحی که حتی تا روی تخت هم خو ...

گیجی هم به خاطر آمپول و بیهوشی هست، خوب میشی ان شاالله 

اره دفعه پیش ۵ روزه بود گفت خیای خوبه بدونه انتقال دادم که نشد البته اندفعخ بخاطر تعطیلات گفت نیستن ...

خب دیگه پس بد به دلت راه نده هرچی خدا بخواد همون میشه اگه قراره فرزندی بوجود بیاد و روزی خور باشه چه دو روزه انتقال بدی چه ۵ روزه فرقی نمیکنه...توکل کن به خدا

ایشالا به سلامتی انتقال بدی عزیزم منکه کنسل شدم 

وای نازنین جون الان پیاماتو دیدم خیلی ناراحت شدم و درکت میکنم هیچی بدتر از کنسل شدن سیکل و معطلی بعدش نیست...ولی حالا که کاری نمیتونی بکنی لااقل سعی کن بیخیال باشی و حرص نخور ی انشاالله ماه بعد همه چی برات خوب پیش میره

آخی عزیزم، پس هایپریت شدید بوده، باز خدا خیرشون بده مسکن زدن، الان تا میتونی حسابی دوغ و چیپس و غذاه ...

سه تا آپول داده هنوز نزدم ...

اینقدر شکمم بزرگه نمیتونم نفس بکشم کهههه ...

کاش  تخمکای بیشتری کشیده بودن 😔 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
منم یه بار سیکلم کنسل شد، در صورتی که کلی برنامه ریزی کرده بودم و. واقعا شنیدن همچین خبری خیلی برام ...

اره عزیزم اخه ۱۷ اسفند هم قراربود انتقال بدم اونم کنسل شد واقعا سخته اینهمه منتظرباشیم وبگن کنسله ...حتما خیری توش بوده ...دقیقا  دکتر هم بهم گفت سرمایه های توجنیناتن که جاشون خوبه گفتت اینور هم ماباید جاشونو اماده کنیم  که توبهترین شرایط انتقال بدیم .

عزیزم نگران نباش خیریتی داشته به قول شوهرم الخیرو فی ماوقع  در عوض بچتون متولد فروردین 1400 می ...

اره عزیزم حتما  حکمتی بوده اتفاقا توراه به شوهرم گفتم بچمون هزارو چهارصدی میشه 😍😍😍ایشالا که بشه ایشالا همه ی دوستانی که منتظرن به این زودیا انتظارشون به پایان برسه 

وای نازنین جون الان پیاماتو دیدم خیلی ناراحت شدم و درکت میکنم هیچی بدتر از کنسل شدن سیکل و معطلی بعد ...

مرسی عزیزم فداتشم اره اونجا خیلی حرص خوردم الان ارومم میگم حتما قسمت نبوده ایشالا ماه بعد همه چی خوب پیش بره ....ایشالا همه دوستامونم که این ماه انتقال میدن مثبت بشن ماهم روحیه بگیریم 😍😍الان ساحل جون نینیارو انتقال داده ایشالا باخبر خوب میاد 

سه تا آپول داده هنوز نزدم ... اینقدر شکمم بزرگه نمیتونم نفس بکشم کهههه ... کاش  تخمکای بیشتری ...

دیگه هر چی بود تموم شده، فکرش نکن، آمپولا تو بزن و از نظر تغذیه ای هم رعایت کن، حتی اگه درد هم داری کمی راه برو، ان شاالله که دیگه شدیدتر نشه و. کارت به بیمارستان نکشه، اگه دیدی حجم ادرار نسبت به مایعاتت کم شده و تنگی نفس داری، به من گفتن بیمارستان ام آر آی مراجعه کنم، که ان شاالله بهتر بشی و. کارت به بیمارستان نکشه

دیگه هر چی بود تموم شده، فکرش نکن، آمپولا تو بزن و از نظر تغذیه ای هم رعایت کن، حتی اگه درد هم داری ...

ممنون عزیزم ..انشالله ..بازم مرسی

اره عزیزم اخه ۱۷ اسفند هم قراربود انتقال بدم اونم کنسل شد واقعا سخته اینهمه منتظرباشیم وبگن کنسله .. ...

آره دقیقا دکتر که سیکل منو کنسل کرد هم همینو گفت، که حیف هست جنیناتو هدر بدیم،همش هم میگفت شما خیلی هزینه کردین، نباید بی گدار به آی بزنیم، که بعدش هم کلی اتفاق افتاد نتونستم برم تو سیکل تا 7 ماه بعدش، خیر هست ان شاالله 

کاش یکی بود .....احساس میکنم پستام ارسال نمیشه جواب نمیدن وقتی خواننده ی خاموش بودم گفتم میام اینجا ...

جانم عزیزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷