2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
سلام عزیزم خوبی‌؟  مطمئنی عفونت و ترشحات نرمال واژن نیست؟ علائم چی داری؟  گلم همسرتون هم ...

درمان پيش دکتر ميکنم خود درماني هم زياد ميکنم داروهامم کامل ميخورم همسرمم ازمايش داد مشکلي نداره

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
کاش یکی بود .....احساس میکنم پستام ارسال نمیشه جواب نمیدن وقتی خواننده ی خاموش بودم گفتم میام اینجا ...

چه سوالی داری در مورد تعیین جنسیت بپرس 

دوتا از بچه ها نزدیک به انتقال هستن یکی مامان ماهک یکی هم نازنین 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتمن برات دعا میکنم برای مثبت شدنت  آیه الکرسی میخوندم و خدای مهربون رو به طفل شش ماهه امام حسی ...

مرسی..قوربونت

انشالله‌هرچی‌ازخدامیخای‌بهت‌بده🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خانما صب صاحل ۱۳۶۹ انتقال جنین داره برای آرامشش و برای اینکه انتقال خوبی داشته باشه هر کسی میتونه بر ...

فدای‌دوست‌خوبم‌بشم‌که‌انقدرمهربونه

منم‌هستم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
چه سوالی داری در مورد تعیین جنسیت بپرس   دوتا از بچه ها نزدیک به انتقال هستن یکی مامان ما ...

خواستم در مورد مراحلش بپرسم که  چه پروسه ای داره و هزی نش چنده مامان ماهک جون با نازنین بانو میشه لطف کنید توضیح بدید ..

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
حتما رژیم هایپری یعد از عمل هم رعایت کن، دوغ، چیپس، گوشت و مرغ و ماهی کباب، مایعات فراوون، خود دکتر ...

ممنون عزیزم پستای قبلتونم خوندم مرسی که به همه سوالام حواب دادین خیالم داحت شد .انشالله نینی رو صحیح و سالم بغل بگیرین...

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ببخشید گلم ، شما تا کجا پیش رفتی؟ پیش کدوم دکتر میری

من قبلا هم تخمک کشی و انتقال داشتم دوتا انتقال مثبت که سقط شد و یه انتقال منفی ..الانم لاز دارم تخمککشی میشم با یه دکتر دیگه نو شیرازم من

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
پس چرا هیچ دکتری نمیفرسته کلینیک دکتر رستمی؟ همه میفرستن دکتر امجد ....؟فقط خود دکتر رستمی گاهی میف ...

ما رو فرستادن مهرگان ...

سارا فلاحی ولی دادن نامه ورود به سیکل و تخمک کشی و انتقال همگی تو مرکز رستمی انجام میشه، واقعا انتقا ...

شش تومن نه دو یا سه تومن...فک میکنم تا آخرش ۱۵ بشه شایدم بیشتر ...من تا الان ۱۱ هزینه کردم ...هزینه فریز هم مونده .انتقالم که نمیدم .

خواستم در مورد مراحلش بپرسم که  چه پروسه ای داره و هزی نش چنده مامان ماهک جون با نازنین بانو می ...

سلام عزیزم من الان دیدم پیامتو ...من یه پسر دارم  ومشکلی از لحاظ بارداری نداشتم البته یه سقط داشتم که علتشو میدونم از مهرماه سال ۹۸ رفتم دکتر برای تعیین جنسیت  اول از همه عکس رنگی وآزمایش های قبل از بارداری وذخیره تخمدان که همون amhهستش وآزمایش اس پرم  هپاتیت وایدز و برای همسرم نوشتن انجام دادیم برای من ۱و۲۰۰ شد ۲۵۰ هم عکس رنگی .برای همسرمم ۴۰۰ ازمایش وفک کنم ۵۰ تومن ازمایش اس پرم بود بردیم براساس اون دکتر بهمون مکمل داد وهرماه سونو میشدم تا اندازه فولیکولام وشراطی رحمم بررسی بشه، من مرکز خاصی نمیرم دکتر  مطب میرم وبیمارستان بهمن پانکچر شدم  ولی مامان ماهک ابن سینا میره ،دی ماه پانکچر شدم کلا ۸تا تخمک داشتم ۵تاش جنین شد متاسفانه داروهابجای اینکه تخمک هامو بیشتر کنه باعث شد ضخامتم اندومترم بره بالا وهمون روز پانکچر کورتاژ شدم وجنینارو ۳روزه  فریز کردن هزینه هاهم ۵تومن پانکچر .۵تومن تعیین جنسیت .۲و۴۰۰کورتاژ .۱۸۰ برای پک اتاق عمل و ۱و۸۰۰ برای فریز کردن جنینا گرفتن ..بعدازاون هم که قراربود اسفند انتقال بدم که کرونا اومد وکنسل شد به امید خدا امروز میرم دکتر اگه همه‌چی اوکی بود نامه میدن بهم ببرم بیمارستان که جنینارو از فریز دربیارن ببخشید طولانی شد ولی هنوز جنینای من تعیین جنسیت نشدن سه روز قبل انتقال بازمیکنن وتعیین جنسیت میکنن ...مامان ماهک هم میاد وخودش توضیح میده ولی برای ایشونو جنینارو قبل از اینکه فریز کنن تعیین جنسیت کردن وانتقالمون توهمین هفته اس ایشالا نتیجه گرفتیم حتما خبر میدم بهت عزیزم بازسوالی بود درخدمتم  

عزیز دلم برات آیه الکرسی خوندم انشاالله هر چی از خدای بزرگ میخای بهت بده و دلت همیشه شاد باشه

ممنونم‌ مهربون

ان شاالله به دعای خیر شما حاجت روایی جمع

منم برای سلامتی و‌شادی شما آیت الکرسی خوندم

☘️🌹☘️🌹☘️🌹☘️

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@