2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست
 نه عزیزم تعداد تخمک هیچ تاثیری تو هزینه پانکچر نداره، خودش یه هزینه ثابت داره و قبل از عمل ا ...

مرسی عزیزم ...شما مرکز رستمی تخمک کشی شده بودین آره؟؟انتقال دادین؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
 نه عزیزم تعداد تخمک هیچ تاثیری تو هزینه پانکچر نداره، خودش یه هزینه ثابت داره و قبل از عمل ا ...

ااا تیکرتونو ندیده بودم مبارکه عزیزم ...من فردا تخمک کشی دارم مرکز رستمی...۷ تومن هزینه پانکچر گرفتن ...

نمیدونم اینجا قداره بعد از عمل چه بلایی سرم بیارن...بعد از تخمک کشی باند و گاز میکنن تو واژن؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه قدر جالبه واقعا اینجاست که میگم هر کس حضوری بره چند جا رو بررسی کنه شاید اونجا اصلا شبیه توصیفات ...

سلام زينب جان من سه ساله عفونت دارم برا ي هفته خوب ميشم هفته بعد دوباره عفونت دارم هر دکتري دارويي ک فک کني خوردم چيکار کنم بنظرت عفونتم قارچيه و ي ماه ديگه انتقالمه اگه راهي بلدي دعات ميکنم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
دوست‌خوبم‌‌من‌فرداصبح‌انتقال‌دارم میشه‌بااون‌دل‌پاکت‌‌منم‌دعاکنی خدابهم‌نظرکنه.. مرسی‌خواهری

عه عزیزم فردا شد انتقالت،به سلامتی ایشالا نینیا سفت میچسبن به مامانشون 😘😘😘😘

گلم فک کنم دی اف ای بالای ۳۰ باشه میکرو منفی میشه حتی باردار هم بشی سقط میشه ...سعی کن با میوه سبزیج ...

سلام عزيزم خوبي همسرم من اسپرمش از بيضه ميگيرن برا انتقال چطوري ميتونه ازمايش دي اف اي بده؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
عه عزیزم فردا شد انتقالت،به سلامتی ایشالا نینیا سفت میچسبن به مامانشون 😘😘😘😘

آره‌‌عزیزم‌شنبه‌۱۶‌پریودمه..روزانتقال

ولی‌ترس‌۱۴‌روزبعدشودارم...

پناه‌برخدا

محتاج‌دعای‌دوستای‌خوبم‌هستم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچهامن‌فرداروزانتقالمه‌حالت‌پریودی‌میگیره‌ول‌میکنه

بعضی‌اوقات‌پاهام‌دردمیکنه..طبیعی‌بنظرتون

ترس‌اینودارم‌نکنه‌‌مشکل‌ایمنی‌وانعقادی‌داشته‌باشم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دوستانی که فرتیل سی ام خوردین برا انتقال،از چه زمانی و تا چه زمانی خوردین؟

از دوم.پریود تاروز انتقال..یکی صبح یکی عصر

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
یعنی با شیاف اروم نمیشدی؟من بدون شیاف درد دارم.بخیه هام میسوزه. از روز دوم یه شیاف مسکن استفاده میکن ...

باشیاف تاحدودی ارومتر میشدم.ولی کلا خیلی سخت بود

عزیزم.حالت که طبیعیه تغییرات هورمونیه منم بعد زایمان همش گریم.میگرفت

نگران.نباش گذرا هست..فقط تنها نباش کسی داری کمکت کنه؟چون خستگی هم خودش باعث افسردگی میشه

راستی شیرت چطوره تونست بخوره؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچهامن‌فرداروزانتقالمه‌حالت‌پریودی‌میگیره‌ول‌میکنه بعضی‌اوقات‌پاهام‌دردمیکنه..طبیعی‌بنظرتون ترس‌ای ...

بسلام عزیزم بسلامتی ایشالا صاحب دوقلو ناز بشی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
زی زی جون بعد از انتقال هم میخوری؟

عزیز مطالبی که تو گوگل راجب فرتیل سی ام خوندم میگه بعد انتقالم بخوری خوبه این قرص...من تصمیم دارم اگه خدا بخواد انتقال که دادم تا ۱ هفته بعدش بخورم...