2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
خداروشکر عزیزم عملت خوب بوده ک میتونی خودت کاراتو انجام بدی منکه خیلی. عذاب کشیدم بعدش وحشتناک درد ...

یعنی با شیاف اروم نمیشدی؟من بدون شیاف درد دارم.بخیه هام میسوزه. از روز دوم یه شیاف مسکن استفاده میکنم اصلا دردی نمیفهمم . فقط یه مشکلی که امروز بهم اضافه شده افسردگی بعد زایمانه! از صبح امروز خود به خود دلم گرفته و ... البته بیخودم نیست.خیلی احساس تنهایی میکنم... نمیدونم چیکارکنم اروم شم و از این حس وحال دربیام!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم.دکتر من طرازیه و به منم همین دارو رو داد.گفت چون با شرایط شیوع کرونا بهت پردنیزولون نمیدم ...

لیلا جونم برات آیه الکرسی خوندم خدا رو قسم میدم به همین آیه مبارک با همین انتقال به حاجتت برسی و بارداری راحتی داشته باشی

عزیز دلم برات آیه الکرسی خوندم انشاالله لطف بیکران خدای بزرگ شامل حالت بشه و کارت به انتقال نرسه و ط ...

دوست‌خوبم‌‌من‌فرداصبح‌انتقال‌دارم

میشه‌بااون‌دل‌پاکت‌‌منم‌دعاکنی

خدابهم‌نظرکنه..

مرسی‌خواهری

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

کسی اطلاعی داره که تعداد تخمک ها تو هزینه تخمک کشی هم تاثیر داره یا نه؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

نه، ولی فکر میکنم تعداد جنینها توی هزینه فریز تأثیر داره.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
یعنی با شیاف اروم نمیشدی؟من بدون شیاف درد دارم.بخیه هام میسوزه. از روز دوم یه شیاف مسکن استفاده میکن ...

عزیزم سعی کن از این روزا لذت ببری با خودت بگو مگه میشه این دست و پاهای کوچولو رو ببینم و افسرده شم مگه میشه با دیدن برق چشات خوشحال ترین مامان دنیا نباشم 

نزار فاز  افسردگی بیاد سراغت 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

نه عزیزم تعداد تخمک هیچ تاثیری تو هزینه پانکچر نداره، خودش یه هزینه ثابت داره و قبل از عمل ازتون میگیرن. وهیچ تغییری نمیکنه

یعنی با شیاف اروم نمیشدی؟من بدون شیاف درد دارم.بخیه هام میسوزه. از روز دوم یه شیاف مسکن استفاده میکن ...

عزیز دلم نبینم دلت بگیره، به میوه های شیرین زندگیت نگاه کن و لذتش رو ببر. حق داری هم تازه زایمان کردی هم الان کلی هورمون بالا پایین شده، تهوع بارداری هم که حسابی اذیتت کرد. برای دلت آرامش و صبر آرزو میکنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه، ولی فکر میکنم تعداد جنینها توی هزینه فریز تأثیر داره.

آره اون تاثیر داره ..ممنون

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩